Είχε παίκτη... παραπάνω!

Γιώργος Βροντάκης
Είχε παίκτη... παραπάνω!

bet365

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε πολύ άνετα του Καζακστάν με 11-4 παίζοντας εξαιρετικά στον παίκτη παραπάνω. 5 γκολ ο Φουντούλης, τραυματίστηκε ο Μουρίκης.

Ο τρίτος αγώνας της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ήταν και ο πο εύκολος, αφού δεν συνάντησε δυσκολίες από το Καζακστάν και τελείωσε την υπόθεση νίκη από το δεύτερο οκτάλεπτο.

Μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες η εθνική ομάδα στο πόλο ανδρών; 30.00 πληρώνει στην betfair

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Εθνική ομάδα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης και ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο πρώτος σημείωσε πέντε τέρματα και ο δεύτερο τρία, ενώ τα άλλα ο Δελακάς, ο Μουρίκης και ο Κοκκινάκης.

Οι Ελληνες παίκτες αγωνίστηκαν έξι φορές με παίκτη παραπάνω και σημείωσαν πέντε τέρματα, ενώ η μοναδική φορά που αστόχησαν οι γαλανόλευκοι έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Αντριτς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και παίκτες ενόψει της συνέχειας, αφού τους χρησιμοποίησε όλους.

Εξαιρετική με το καλημέρα

Η Ελλάδα ξεκίνησε παίζοντας εξαιρετική άμυνα και άνοιξε το σκορ με τον Φουντούλη, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0. Οι Καζάκοι μείωσαν με τον Ουσάκοφ με την πρώτη περίοδο να λήγει με 2-1, υπέρ της γαλανόλευκης. Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν και το καλύτερο της «γαλανόλευκης» αφού πέτυχε τέσσερα τέρματα και δεν δέχτηκε ούτε ένα με το σκορ να είναι στο 6-1.

Στη συνέχεια ο Ντράγκαν Αντριτς έκανε συντήρηση δυνάμεων δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Στην τρίτη περίοδο, ο Γιώργος Αφρουδάκης άνοιξε το χορό των γκολ και ο Γκοροβόι μείωσε σε 7-2 αφού οι Καζάκοι έπαιξαν για πρώτη φορά με παίκτη παραπάνω.

Ομως, ο Φουντούλης αύξησε το δείκτη του σκορ με πέναλτι και ο Δελακάς σημείωσε από την περιφέρεια το 9-2. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία με την ελληνική άμυνα να χαλαρώνει. Ο Φουντούλης και πάλι με πέναλτι έκανε το 10-2 και στον παίκτη παραπάνω ο Μουρίκης πέτυχε το 11-2. Οι Καζάκοι διαμόρφωσαν το τελικό 11-4 με τέρματα του Ουκουμάνοφ.

Ο Μουρίκης στο τέλος του αγώνα τραυματίστηκε από αγκωνιά στο γόνταο. Η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην 8άδα θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια, με Ισπανία (Σάββατο στις 16:10) και Αυστραλία.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 1-3, 2-2

Καζακστάν (Ντρόζντοφ): Μαξίμοφ, Κουμπάρεφ, Σεκένοφ, Γκοροβόι 1, Πανφίλι, Σμίντερ, Ουσάκοφ 1, Ουκουμάνοφ 2, Ζλιάγιεφ, Ρουντάι, Μανάφοφ, Κόκορι, Σβέντοφ.

Ελλάδα (Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Χ. Αφρρουδάκης, Δελακάς, Γ 1. Αφρουδάκης 3, Φουντούλης 5, Μουρίκης 1, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα