Εύκολη πρόκριση για Παγδατή

Εύκολη πρόκριση για Παγδατή

bet365

Το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά πήρε ο Μάρκος Παγδατής, που δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον Ριτσάρ Γκασκέ, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο Κύπριος τενίστας παρά το γεγονός ότι δεν ήταν το φαβορί απέναντι στο Νο 16 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρασε περισσότερο εύκολα απ' ό,τι θα περίμενε και ο ίδιος στο επόμενο γύρο, όπου πάντως θα έχει αρκετά δύσκολο έργο. Αυτό γιατί θα βρει απέναντι του τον νικητή του ζευγαριού Ιστόμιν (Νο 35)-Μάρεϊ (Νο 4), με τον Άγγλο φυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Γκασκέ, δεν ξεκίνησε καλά για τον Παγδατή, ο οποίος πάντως όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του, με το 9ο γκέιμ, στο οποίο κι έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του να είναι από τα πλέον καθοριστικά, αφού μετά το 5-4, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει και το σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλητές... συμπορεύονταν μέχρι και το 8ο γκέιμ (4-4), ωστόσο και πάλι το 9ο ήταν το καλό του Κύπριου πρωταθλητή. Ο Παγδατής έκανε ξανά μπρέικ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λάβει στην συνέχεια διαδικαστικό χαρακτήρα.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα