Λύση θέλει ο Κλέιτον!

Λύση θέλει ο Κλέιτον!

Λύση θέλει ο Κλέιτον!

Ο Σίλβα Κλέιτον δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει κανένα παράπονο από τους πράσινους. Ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει να λυθεί το θέμα του όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να δει που θα συνεχίσει την καριέρα του... Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»: «Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πρώτα απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Από τη στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δίνω το καλύτερο, για την ομάδα, για τη δουλειά μου, για εμένα. Τίποτα παραπάνω από ότι συνήθως. Ήθελα να βοηθήσω και αυτό έκανα. Δύσκολα να αλλάξει η στάση του κόουτς. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο 1.5 χρόνο, δεν είναι καλό το κλίμα, δεν έχω παράπονο. Το μόνο που θέλω είναι να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα. Να πάω κάπου που να είμαι χαρούμενος, να παίζω ποδόσφαιρο. Αγαπάω αυτό που κάνω».   Σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμη τίποτα συγκεκριμένο. Όπως όλοι γνωρίζουν, δεν είμαι σε καλή κατάσταση γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια που κάνουμε για να βρούμε μια καλή ομάδα. Γίνονται, όμως, προσπάθειες για να βρεθεί κάτι καλό και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είμαι ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει».   Ο Παναθηναϊκός φέτος θα παρουσιαστεί ισχυρότατος σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο: «Πολύ δυνατή είναι η ομάδα και φέτος. Η θέληση που έχουν οι ποδοσφαιριστές για το νταμπλ είναι μεγάλη. Έχει διατηρηθεί ο ίδιος κορμός και αυτό είναι καλό».   Ο σεβασμός του Κλέιτον για τον Νιόπλια είναι μεγάλος: «Εξαιρετική η σχέση μου με τον Νίκο Νιόπλια. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτόν και ελπίζω και αυτός να μην έχει από εμένα. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας και θα δούμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»:

«Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πρώτα απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Από τη στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δίνω το καλύτερο, για την ομάδα, για τη δουλειά μου, για εμένα. Τίποτα παραπάνω από ότι συνήθως. Ήθελα να βοηθήσω και αυτό έκανα. Δύσκολα να αλλάξει η στάση του κόουτς. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο 1.5 χρόνο, δεν είναι καλό το κλίμα, δεν έχω παράπονο. Το μόνο που θέλω είναι να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα. Να πάω κάπου που να είμαι χαρούμενος, να παίζω ποδόσφαιρο. Αγαπάω αυτό που κάνω».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:
«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμη τίποτα συγκεκριμένο. Όπως όλοι γνωρίζουν, δεν είμαι σε καλή κατάσταση γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια που κάνουμε για να βρούμε μια καλή ομάδα. Γίνονται, όμως, προσπάθειες για να βρεθεί κάτι καλό και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είμαι ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Πολύ δυνατή είναι η ομάδα και φέτος. Η θέληση που έχουν οι ποδοσφαιριστές για το νταμπλ είναι μεγάλη. Έχει διατηρηθεί ο ίδιος κορμός και αυτό είναι καλό».

Για το Νίκο Νιόπλια:

«Εξαιρετική η σχέση μου με τον Νίκο Νιόπλια. Δεν έχω κανένα παράπονο από αυτόν και ελπίζω και αυτός να μην έχει από εμένα. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας και θα δούμε».

Best of internet