Δώρο και... εκνευρισμός!

Δώρο και... εκνευρισμός!

Δώρο και... εκνευρισμός!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κλείνει σήμερα τα 65 και ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του δώρο το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκνευρισμένος ο Πορτογάλος με τα σενάρια περί... αποχαιρετισμού στην Παιανία!

Ο Παναθηναϊκός τα παίζει όλα για όλα κόντρα στην ΑΕΚ και με νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε στην σύντομη ομιλία του το πρωί στην Παιανία το «διπλό» τόσο για την ιστορία του συλλόγου όσο και για τον ίδιο που έκλεισε σήμερα τα 65του χρόνια!

«Έχουμε τονίσει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς. Ένα παιχνίδι έμεινε. Ένα τελικός κόντρα στην ΑΕΚ. Μπείτε μέσα και δείξτε ποιος είναι ο καλύτερος» είπε αρχικά ο Πορτογάλος ενώ σε πηγαδάκι που είχε με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του, τόνιζε ότι «έχω γενέθλια σήμερα, ξέρετε πολύ καλά τι θέλω από εσάς αύριο. Δώρο το διπλό για να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και να τελειώσουμε με καλό τρόπο την χρονιά».

Από κει και πέρα, ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία, μιας και μετά το ματς με την ΑΕΚ τελειώνει η χρονιά. «Ήταν έξι γεμάτοι μήνες που συνεργαστήκαμε καλά. Κάποιους από εσάς δεν θα σας δω αύριο και θέλω να σας ευχαριστήσω. Kανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει. Ποιοι από εμάς θα είναι εδώ στην έναρξη της νέας χρονιάς και ποιοι όχι«.

Επειδή τα ευχαριστώ του Πορτογάλου χαρακτηρίστηκαν και ως πιθανό... αντίο, αξίζει να τονίσουμε πως όλα θα κριθούν στην συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γόντικα μετά τα πλέι-οφ και την διάθεση του «τριφυλλιού» για τον Πορτογάλο. Ο 65χρονος προπονητής αν του παρουσιαστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει και να δουλέψει και του χρόνου στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, μιλώντας στους συνεργάτες του και έχοντας ενημερωθεί για... διαρροή αποχώρησης, έλεγε χαρακτηριστικά ότι «όσοι μετέφεραν αποχαιρετισμό μου σήμερα στην Παιανία μάλλον δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν καθόλου αγγλικά»!

Επιστροφή Κατσουράνη

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων παιχνιδιών, μιας και θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Κατσουράνη. Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σπυρόπουλος αριστερά, ο Βύντρα δεξιά και ο Σαριέγκι με τον Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Γκαρσία στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό «φτερό» ο Λέτο, δεξί ο Νίνης και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα