Ο Αργύρης Πανταζάρας θα κάνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ταινία για τον Παναθηναϊκό (pics)

Gazzetta team
Ο Αργύρης Πανταζάρας θα κάνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ταινία για τον Παναθηναϊκό (pics)
Η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού γίνεται ταινία και ο Αργύρης Πανταζάρας από το «Κόκκινο Ποτάμι» θα κάνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η χρυσή ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, σε μία ταινία που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην αποκάλυψη της είδησης αυτής, προέβη ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος έχει γίνει ευρέως γνωστός από τον ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο βραβευμένος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στο μιούζικαλ Chicago, σύμφωνα με το ποστάρισμα του στο Instagram, θα κάνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

Μάλιστα βρέθηκε και στα γραφεία του συλλόγου που συναντήθηκε με τα 6 ευρωπαϊκά...

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις