H δεύτερη σεζόν του Stath Lets Flats θα σε κάνει να κλάψεις απ' τα γέλια

Gazzetta team
H δεύτερη σεζόν του Stath Lets Flats θα σε κάνει να κλάψεις απ' τα γέλια
Η επιτυχημένη βρετανική κωμωδία επιστρέφει στην COSMOTE TV.

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να ήρθε στην Ελλάδα με μια μικρή καθυστέρηση, όμως έφτασε επιτέλους η ώρα να μπεις σε binge-watching mood. Και τι καλύτερο από μια σπαρταριστή κωμωδία που θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να κολλήσεις; Ευτυχώς για εμάς, η επιτυχημένη βρετανική σειρά «Stath Lets Flats» επανέρχεται στη μικρή οθόνη για μια ακόμη σεζόν και υπόσχεται ακόμη περισσότερο γέλιο.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς που ακούει στο όνομα Τζέιμι Δημητρίου, ένας stand up comedian της Βρετανίας με κυπριακή καταγωγή. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στη σειρά μαζί με την επίσης stand up comedian αδελφή του Νατάσια Δημητρίου, ενώ το cast συμπληρώνεται από τον δημοφιλή Έλληνα ηθοποιό Χρήστο Στέργιογλου.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το Stath Lets Flats δεν είναι μια τυπική σειρά σαν όλες τις άλλες. Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων, η οποία επιχειρεί σκηνοθετικά να σε κάνει μέρος της, να νιώσεις δηλαδή ότι ζεις τα πάντα από κοντά. Αυτό, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνείες, ειδικά από τον Δημητρίου, την καθιστούν μια από τις πιο εθιστικές σειρές της εποχής.

Δύο λόγια για την πλοκή:

Έπειτα από μια επαγγελματική αστοχία, ο Ελληνοκύπριος μεσίτης Σταθ πασχίζει να εντυπωσιάσει τον εργοδότη πατέρα του εκμισθώνοντας ακίνητα και να τον πείσει ότι μπορεί να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης. Ωστόσο, κάθε του απόπειρα στέφεται με απόλυτη αποτυχία και έτσι ο πατέρας του, ένας περήφανος Κύπριος που ζει στη Βρετανία και έφτιαξε με κόπο αυτή την επιχείρηση, αντιλαμβάνεται πολύ σύντομα ότι τα παιδιά του είναι ακατάλληλα γι αυτή τη δουλειά.

Στο τέλος της πρώτης σεζόν, ο πατέρας του Σταθ αποφάσισε να μην του δώσει τη θέση του διευθυντή στην οικογενειακή επιχείρηση. Αντ’ αυτού, έδωσε τη θέση του στον μεγάλο αντίπαλό του, Julian Julian. Στη δεύτερη σεζόν ο Σταθ επιστρέφει, όμως δυσκολεύεται να συνεργαστεί με το νέο αφεντικό του, ειδικά όταν στο τελευταίο διαφημιστικό βίντεο του γραφείου δεν γίνεται αναφορά στην οικογένειά του.

Σκηνοθεσία: Τομ Κίνγκσλεϊ

Παίζουν: Τζέιμι Δημητρίου, Αλ Ρόμπερτς, Χρήστος Στέργιογλου

Η δεύτερη σεζόν του Stath Lets Flats κάνει πρεμιέρα στο COSMOΤΕ SERIES HD την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:00 και μάλιστα με διπλά επεισόδια!