Ο Joker γίνεται σίκουελ και o Τοντ Φίλιπς πήρε τα δικαιώματα για ακόμη έναν χαρακτήρα!

Gazzetta team
Ο Joker γίνεται σίκουελ και o Τοντ Φίλιπς πήρε τα δικαιώματα για ακόμη έναν χαρακτήρα!
Ελάτε να χορέψουμε στα σκαλιά... μιας και μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για το Joker 2!

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, η ταινία του Τοντ Φίλιπς θα έχει, τελικά, σίκουελ, με τον ίδιο, αλλά και τον Γιοακίν Φίνιξ, να φέρεται πως έχουν υπογράψει ήδη για το Joker 2, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία εκατομμυρίων παγκοσμίως!

Πριν από λίγες μέρες, θυμίζουμε, η ταινία, που απασχόλησε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, έγινε η πρώτη Rated R (απαγορεύεται για τους ασυνόδευτους θεατές κάτω των 17 ετών) με πάνω από ένα δισεκατομμύριο παγκοσμίως, και μάλιστα, έχοντας πολύ μικρό μπάτζετ. Από την πρεμιέρα της, ωστόσο, είχε «ανάψει» η κουβέντα για το αν θα υπάρξει συνέχεια... και όλα δείχνουν πως θα έχει!

Σύμφωνα πάντα με το Hollywood Reporter, ο Τοντ Φίλιπς, εκτός από τη σκηνοθεσία, θα υπογράψει και το σενάριο μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ, όπως, δηλαδή, έγινε και στην πρώτη ταινία. Μάλιστα, και αυτό είναι ακόμη ένα πολύ ευχάριστο, για το οποίο περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να μάθουμε περισσότερα, ο Φίλιπς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Warner, Τόμπι Έμεριχ, ζητώντας του μια σειρά από χαρακτήρες, για να αναπτύξει τα όριτζιν στόρι. Ο Έμεριχ δεν συμφώνησε με τον μεγάλο αριθμό, είπε το «ναι», όμως, στο να του παραχωρήσει τα δικαιώματα για τουλάχιστον έναν.

Καταλαβαίνετε, φυσικά, ότι μέχρι να μάθουμε ποιος (ή ποιοι) θα είναι... θα μας φάει η αγωνία!

Υπομονή λοιπόν!