Τελικά ποιος θέλεις να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; (poll)

Gazzetta team
Τελικά ποιος θέλεις να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; (poll)
Michael Fassbender, Richard Madden, Tom Hardy... ή μήπως μαύρος ηθοποιός; Ή γυναίκα; Ο Daniel Craig μας αφήνει -να πλακωθούμε- και ο «πόλεμος» τώρα ξεκίνησε! Τελικά ποιος θέλεις να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Πέντε μήνες πριν το «αντίο» του Daniel Craig ως Τζέιμς Μποντ, με το No Time to Die να κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου του 2020, και εκτός αν αλλάξει γνώμη ο 51χρονος ηθοποιός και ηρεμήσουμε, ο «πόλεμος» για τον -ή την- διάδοχο μαίνεται ανάμεσα στους φανατικούς οπαδούς του 007.

Ο Daniel Craig αποφάσισε, μετά από 13 χρόνια και πέντε ταινίες, πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει. Μάλιστα, δεν ήθελε να φτάσει καν στην 5η ταινία, δηλώνοντας πριν από λίγο καιρό ότι θα προτιμούσε να κάνει... κακό στον εαυτό του! Τόσο πολύ βαρέθηκε/κουράστηκε. Τελικά, πείστηκε (είναι πολλά τα λεφτά, Daniel) και μπήκε ξανά στην Aston Martin, οπότε θα τον δούμε για μία τελευταία φορά την ερχόμενη άνοιξη. Αλλά μέχρι εδώ ήταν.

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τώρα τον έλεγχο χάνουμε.

Όπως κάθε θέμα που έχει να κάνει με την ψυχαγωγία μας (ταινίες, σειρές, μουσική, video games, αθλητισμός), προφανώς και η κουβέντα για το ποιος θα τον διαδεχθεί έχει πάει σε επίπεδα... μεσανατολικού. Και, φυσικά, όχι μόνο στην Ελλάδα. Ειδικά, δε, από τη στιγμή, που ακούστηκε και μόνο το ενδεχόμενο να έχουμε μαύρο ή ακόμη και γυναίκα 007. Χαμός!

Τα ονόματα, λοιπόν, που έχουν πέσει στο τραπέζι, δεκάδες. Από τον Michael Fassbender και τον Richard Madden, μέχρι την... Ντενέρις (Εμίλια Κλαρκ) και τον Idris Elba

Εσύ, τελικά, ποιος θέλεις να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;