Και το όνομα αυτού Playstation 5: Κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020 (pic & vid)

Gazzetta team
Και το όνομα αυτού Playstation 5: Κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020 (pic & vid)
Με κάθε επισημότητα, η SONY -που αιφνιδίασε τους πάντες- ανακοίνωσε πως η νέα κονσόλα θα λέγεται, πράγματι, Playstation 5 (PS5) και θα κυκλοφορήσει, λογικά, μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2020. Πώς θα μοιάζει, τι αλλάζει.

Βρήκαμε δώρο για τα... επόμενα Χριστούγεννα!

Η SONY, αιφνιδιάζοντας του πάντες, ανακοίνωσε πως η κονσόλα της επόμενης γενιάς θα λέγεται, πράγματι, Playstation 5 (PS5), ενώ έδωσε και ημερομηνία κυκλοφορίας, κάπου μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2020!

Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε πληροφορίες και σχετικά με τις μεγάλες αλλαγές στο νέο χειριστήριο, που λογικά θα ονομάζεται DualShock 5.

Το νέο χειριστήριο, λοιπόν, θα έχει δύο καινοτομίες, με στόχο μια πιο δυναμική εμπειρία για τους παίκτες.

Αφενός τα DualShock της νέας γενιάς θα έχουν απτική τεχνολογία, άρα αφήνουμε πίσω μας τη μηχανική δόνηση που ξέραμε για πάνω από 20 χρόνια. Με τη νέα τεχνολογία, η αίσθηση των δονήσεων θα είναι πιο αληθοφανής.

Και αφετέρου, τα L2 και R2 θα αλλάξουν και αυτά και θα γίνουν πιο ευπροσάρμοστα, με τους developers να «δίνουν» έλεγχο στην αντίστασή τους. Έτσι, για παράδειγμα, τα συγκεκριμένα κουμπιά θα έχουν διαφορετική αίσθηση όταν τραβάτε ένα βέλος σε τόξο και άλλη όταν οδηγείτε κάποιο όχημα σε ανώμαλο δρόμο.

Υπομονή λοιπόν. Ένας χρόνος έμεινε...