Ήμασταν κι εμείς στην Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας που παρουσίασε το Playmotion της Amita Motion (pics & vid)

Gazzetta team
Ήμασταν κι εμείς στην Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας που παρουσίασε το Playmotion της Amita Motion (pics & vid)
Κάθε χρόνο περισσότερη θετική ενέργεια. Κάθε χρόνο περισσότεροι καλλιτέχνες. Κάθε χρόνο περισσότερα χαμόγελα. Το Gazzetta βρέθηκε στο Τείχος των Εθνών και έχει όλο το ρεπορτάζ.

Αυτό το event είναι ο ορισμός του «πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις».

Και αν κρίνουμε από το ρεκόρ προσέλευσης (μιλάμε για πάνω από 80.000 άτομα) που σημειώθηκε και φέτος, είναι πολύ πιθανό να είσαι κι εσύ ανάμεσα σε εκείνους που το έχουν ζήσει.

Ναι, καλά κατάλαβες. Μιλάμε για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion by Amita Motion που παρουσίασε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών στην ιστορία της!

Το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που προσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις & εμπειρίες στους νέους, υποδέχθηκε ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή που πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά!

Το Gazzetta, λοιπόν, δεν θα μπορούσε και φέτος να λείπει από το κατάμεστο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. πήγε, είδε και έζησε μοναδικές στιγμές ξέφρενης διασκέδασης.

Πάμε να τις θυμηθούμε.

Φτάσαμε στο ΟΑΚΑ και ακολουθήσαμε τον κόσμο μέχρι τη σκηνή. Εκεί, ο Ζήσης Ρούμπος σε ρόλο παρουσιαστή μαζί με την εκρηκτική Josephine μας καλωσόρισαν και μας έβαλαν κατευθείαν στο κλίμα με μια χορευτική έναρξη γεμάτη θετική ενέργεια.

Και το πάρτι ξεκίνησε! Ο DJ Pitsi με ένα upbeat warm up set «ζέστανε» το κοινό, ακολούθησε ο D3LTA, ο ελληνοβρετανός τραγουδοποιός και μετά ήρθαν οι The Players, συνεπείς στο ραντεβού τους με τους fans της Amita Motion που τους ανέδειξαν μέσα από το μουσικό project “Back 2 Bands”το 2017! Τη σκυτάλη πήρε ο Jimko που έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό για να ακολουθήσει η ανερχόμενη Vemily με τις εντυπωσιακές διασκευές της!

Ο OGE με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike «έβαλαν φωτιά» στο πιο θετικό stage με ένα άκρως χορευτικό mash up! Ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του και οι Alcatrash άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά!

Η Natasha Kay ξεσήκωσε το κοινό με το μουσικοχορευτικό της show, ο Mad clip με τις ρίμες του και ο YPO με τις rap επιτυχίες του. Το κοινό υποδέχθηκε με το πιο θερμό του χειροκρότημα τον Αναστάσιο Ράμμο που ανταπέδωσε ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του και παίζοντας κιθάρα.

Ο FY ξεσήκωσε με τον ανεβαστικό ρυθμό του και η Josephine ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία της! Ο Light πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε σε ένα μοναδικό performance! Στη συνέχεια της πιο θετικής συναυλίας, ο Snik χάρισε έντονες μουσικές συγκινήσεις με το ξεχωριστό του στυλ!

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήρθε όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Οι ΜΕΛΙSSES δεν θα μπορούσαν παρά να στείλουν κι άλλα θετικά vibes και να ξεσηκώσουν το κοινό με τα μεγαλύτερα hits. Ακόμη, ερμήνευσαν και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Όσο για την Ελένη Φουρέιρα; Η αγαπημένη καλλιτέχνις έχει αποδείξει καιρό τώρα ότι το όνομά της μπορεί να είναι συνώνυμο της θετικής ενέργειας.

Οι fans της Amita Motion δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί της και η κορύφωση ήρθε όταν έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee για την επιτυχία τους «Loquita».

Για πρώτη φορά σε live performance, η Ελένη Φουρέιρα & ο Lil Barty παρουσίασαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας το νέο hit «Άλλο Level», το οποίο δημιούργησαν μαζί με το κοινό μέσα από το μουσικό project “Join The Beat”, της πλατφόρμας Playmotion της Amita Motion. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισίωσε η ομάδα “The Wolves”, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα; Το «Άλλο Level» βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, ξεπερνώντας τις 800.000 προβολές μέσα σε λίγες μέρες!

Τέλος, η Amita Motion έφερε ως Special Guests στη σκηνή στης Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 το ντουέτο φαινόμενο από τη Νορβηγία, τους Marcus & Martinus, πλημμυρίζοντας το κοινό με τι άλλο;

Φυσικά, θετική ενέργεια!

Θέλεις κι άλλα νεά;

Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 παρουσιάστηκε η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα! Πάνω στη συσκευασία θα υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο QR code, μέσω του οποίου το κοινό θα μπορέσει να ακούσει αποκλειστικά το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα! Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα ξεκινά νέος διαγωνισμός “Under The Cap” και οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.

Και κάτι τελευταίο που αξίζει να σημειωθεί: Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον και η Amita Motion φρόντισε και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 όσο και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion στο Playmotion.

Facebook

Instagram

YouTube

amitamotion.gr