5 πράγματα που πρέπει να έχεις στον ψυγειοκαταψύκτη σου για τα προκριματικά του Champions League

Gazzetta team
5 πράγματα που πρέπει να έχεις στον ψυγειοκαταψύκτη σου για τα προκριματικά του Champions League
Δημιουργήσαμε τη λίστα με όλα όσα πρέπει να διαθέτει ο ελεύθερος BOSCH ψυγειοκαταψύκτης σου με 70 εκατοστά πλάτος.

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων στο Champions League σηματοδοτούν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Καλά τα φιλικά και τα πρωτοσέλιδα με τις μεταγραφές του αεροδρομίου, ωστόσο οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν (και στη συνέχεια με την Μπασακσεχίρ εφόσον προκριθεί στα playoff των προκριματικών) και του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ με φόντο το σεντόνι του Champions League είναι αυτές που μάς δείχνουν πως η σεζόν άρχισε.

Για αυτό πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Να οργανωθούμε έτσι ώστε να δούμε τα παιχνίδια με την κατάλληλη παρέα και ο ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης μας 70 εκατοστών BOSCH να διαθέτει όλα όσα χρειάζονται, ώστε να τα απολαύσουμε στο έπακρο.

Δεν γνωρίζουμε τους φίλους σου, οπότε σε αφήνουμε να κάνεις μόνος τις επαφές για το ποιους θα καλέσεις στο σπίτι σου, ωστόσο όσον αφορά τον ψυγειοκαταψύκτη σου, για τα ματς των επόμενων ημερών, οφείλει να διαθέτει τα εξής:

1. Πάγο

Πάγο για το νερό που μόλις αφήσεις πέντε λεπτά πάνω στο τραπέζι έχει αρχίσει να εξατμίζεται από τη ζέστη. Πάγο για τoν χυμό ή οποιοδήποτε αναψυκτικό πιεις κατά τα διάρκεια του αγώνα. Πάγο για πιθανά χτυπήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για κάποιο γκολ της ομάδας σου.

2. Λουκάνικα

Δεν έχει σημασία αν θα είναι γεμιστά με τυρί ή θα είναι εκείνα τα μικρά Φρανκφούρτης. Το θέμα είναι ο ελεύθερος ψυγειοκαταψύκτης BOSCH να είναι μεγέθους XXL, ώστε να χωράει όλα τα λουκάνικα. Έτσι κι αλλιώς, η μπίρα και το ποδόσφαιρο είναι γνωστό πως προκαλούν ακραία λιγούρα.

3. Πίτσες

Σε τόσο σημαντικά ματς δεν γίνεται να εξαρτάσαι από το πόσες παραγγελίες έχει η αγαπημένη σου πιτσαρία, ούτε από την ταχύτητα του ντελιβερά. Πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με όσες πίτσες χρειάζεσαι (σε διαφορετικές γεύσεις), ώστε να τις έχεις έτοιμες όταν κρίνεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

4. Μπίρες

Μπίρες σε μικρά κουτάκια. Μπίρες σε μεγάλα κουτιά. Μπίρες σε μπουκάλια. Γενικώς το συρτάρι bigBox, με ύψος 26 εκατοστά, σου επιτρέπει να βάλεις την μία μπίρα πάνω στην άλλη, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε. Ακόμα και αν οι επαναληπτικοί πάνε σε παράταση.

5. Παγωτό

Το θέμα είναι η βραδιά να σου αφήσει γλυκιά γεύση, ανεξάρτητα από την εξέλιξη του αγώνα. Ο πιο σίγουρος τρόπος, μιας και δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα παίξει τελικά η ομάδα σου, είναι να έχεις ένα λίτρο από το αγαπημένο σου παγωτό στον ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη 70 εκατοστών BOSCH.