Ξέρω τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι

Gazzetta team
Ξέρω τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι
Ήρθε το Novaflix για να περάσεις μαζί του καλοκαίρια και χειμώνες.

Το ‘χω φιλοσοφήσει. Ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι για να περάσω ένα φανταστικό καλοκαίρι. Θάλασσα, ήλιο, καλό φαγητό και να μπορώ να παρακολουθώ το «NCIS XVI» και τις υπόλοιπες αγαπημένες μου σειρές και ταινίες όπου κι αν βρίσκομαι. Και όταν λέω όπου, εννοώ ΌΠΟΥ. Από κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου στο Παγκράτι μέχρι το καράβι προς κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί και την σκηνή στο camping.

Σύμμαχός μου στο να έχω ό,τι χρειάζομαι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ο ελληνικός καιρός -αν και έχει γίνει λίγο αναξιόπιστος τελευταία-, το ελληνικό φαγητό -αυτό δεν με απογοητεύει ποτέ- και το Novaflix, η νέα υπηρεσία της Nova, η οποία μου δίνει πρόσβαση σε αναρίθμητες ταινίες και σειρές όπου κι αν βρίσκομαι.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και λίγες μέρες άρχισα να πειραματίζομαι με το Novaflix. Ομολογώ πως δεν ήμουν καθόλου θετικός στο να γραφτώ στη συγκεκριμένη υπηρεσία, μιας και δεν είμαι ο τύπος που παρακολουθώ πάνω από 3-4 σειρές το χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, με έπεισε ο κολλητός μου με το αδιάσειστο επιχείρημα ότι μπορούσε να παρακολουθεί κάθε Δευτέρα το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones στο κινητό του, στο δρόμο από το σπίτι του για τη δουλειά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μία μέρα μετά την εγγραφή μου για ένα μήνα δωρεάν, την οποία έκανα online με την κάρτα μου χωρίς κάποια δέσμευση, να παρακολουθώ -αφού δεν υπάρχει αναμονή για κάποια εγκατάσταση- το «Sicario 2» στην τηλεόραση που έχω συνδέσει με το pc, αλλά και στο laptop το οποίο πήρα μαζί μου στην κουζίνα, στην μέση της ταινίας, για να ψήσω μια πίτσα.

Έλα, όμως, που στο σημείο που ο Μπενίτσιο ντελ Τόρο κυνηγά τον…(όχι, δεν πρόκειται να κάνω spoiler) απορροφήθηκα τόσο με αποτέλεσμα ν’ αρχίσουν να βγαίνουν καπνοί από το φουρνάκι και να κλείσω άρον άρον το laptop. Και τι με αυτό; Μισή ώρα αργότερα όταν είχαν πια καθαρίσει το φουρνάκι και είχα ψήσει μια άλλη πίτσα (νοικοκύρης, όχι αστεία) άνοιξα ξανά το laptop και συνέχισα να παρακολουθώ τον Ντελ Τόρο από εκεί ακριβώς που τον είχα αφήσει.

Σκέψου ότι έκαψα μια πίτσα, πριν καν πάρω χαμπάρι ότι έχω πρόσβαση στο FOX Play με τις σειρές των FOX και FOX Life, αλλά και σε Live TV τόσο με τα παραπάνω κανάλια όσο και με τα 4 κανάλια Novacinema και Novalifε. Φαντάσου τι άλλα δράματα έχει να ζήσει η κουζίνα μου στο εγγύς μέλλον.

Μεταξύ των απεριόριστων δυνατοτήτων που μου δίνει το Novaflix και δεν έχω αξιοποιήσει ακόμη είναι ότι μπορώ να βάλω υπενθυμίσεις στο Live TV, να φτιάξω λίστα με τις αγαπημένες μου σειρές και εκπομπές και να δημιουργώ πολλά προφίλ (με δυνατότητα γονικού ελέγχου και προσωποποιημένης εμπειρίας).

Έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες για να μπει ο Ιούνης και είμαι ήδη σίγουρος για δύο πράγματα: πρώτον, ότι με βάση τους οιωνούς -βλ. Novaflix στο οποίο έρχονται το Bohemian Rapsody και ο νέος κύκλος του The Ηandmaid’s tale- θα είναι υπέροχος και δεύτερον ότι ξέρω τι θα κάνεις κι εσύ αυτό το καλοκαίρι.