Assassin's Creed Unity: Ελεύθερο download για μία εβδομάδα λόγω της Παναγίας των Παρισίων (vid)

Gazzetta team
Assassin's Creed Unity: Ελεύθερο download για μία εβδομάδα λόγω της Παναγίας των Παρισίων (vid)
Οι κάτοχοι PC έχουν περιθώριο μέχρι τις 25 Απριλίου για να κατεβάσουν το «Assassin's Creed Unity» και δεν θα πρέπει να χάσουν την ευκαιρία.

Μετά την καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων, επανήλθε στην επικαιρότητα το βιντεοπαιχνίδι του 2014 «Assassin's Creed Unity», όπου ο παίκτης μπορεί να εξερευνήσει κάθε γωνιά του Παρισιού του 1789 και, φυσικά, του καθεδρικού ναού του που έχει αναπαραχθεί πιστά, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Μάλιστα ακούστηκε πως αυτή η τόσο πιστή αναπαραγωγή είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για την αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων. Η δημιουργός του παιχνιδιού, η γαλλική εταιρεία Ubisoft, έκανε αίσθηση χθες ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει 500 εκατ. ευρώ για τα έργα αναστήλωσης.

Εκτός από τα παραπάνω, η Ubisoft έκανε για μία εβδομάδα διαθέσιμο δωρεάν το παιχνίδι για κατόχους PC, οι οποίοι μπορούν μέχρι τις 25 Απριλίου να το κατεβάσουν από εδώ.

Κανένας κάτοχος PC που δεν έχει ήδη το «Assassin's Creed Unity» δεν θα πρέπει να χάσει αυτή την ευκαιρία, καθώς ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρει η διαμάχη Ασασίνων και Ναϊτών που είναι το βασικό θέμα όλων σχεδόν των παιχνιδιών της σειράς, ή αν δεν παίζετε καν video games, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο πιο πιστό αντίγραφο του ιστορικού ναού που έχει δημιουργηθεί ποτέ, αλλά και σε ολόκληρο το Παρίσι της Γαλλικής Επανάστασης – με τα ανάκτορά του, τη Βαστίλλη του, τις λαιμητόμους του...

Πηγή: reader.gr