Πόσο λαρτζ είσαι;

Gazzetta team
Πόσο λαρτζ είσαι;
Η προσφορά του efood που θα σε μετατρέψει σε γαλαντόμο άρχοντα.

Πού είναι εκείνες οι εποχές που όταν ερχόταν ο λογαριασμός στην ταβέρνα η μητέρα έκανε σκριν στον πατέρα μας προκειμένου να προλάβει να πληρώσει τον σερβιτόρο πριν από λοιπούς φίλους και συγγενείς; Τότε που καίγαμε τα πεντοχίλιαρα σαν πετσετάκια;

Δυστυχώς, φίλοι και φίλες, αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Αν αφαιρέσουμε γάμους, γιορτές, βαφτίσια ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Γίναμε σαν τους βορειοευρωπαίους που κοροιδεύαμε. Τουλάχιστον δεν φτάσαμε (ακόμα) στο σημείο να πηγαίνουμε σε παραλιακό ταβερνάκι και να παραγγέλνουμε μία χόρτα και μια χωριάτικη στα τέσσερα.

Μπορεί να μην είναι πλέον εύκολο να κερνάμε κάθε φορά όλη την παρέα, ωστόσο με λίγη καλή διάθεση και με προσφορές σαν αυτή του efood που θα αναφέρουμε παρακάτω, μπορούμε να κερνάμε έστω το φαγητό ή τον καφέ του συναδέλφου στη δουλειά ή το σουβλάκι του κολλητού όσο βλέπουμε Champions League στο σπίτι.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το φίλτρο 1+1 στο efood και να βρούμε προσφορές για φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 1000 καταστήματα.

Δες πόσο λαρτζ είσαι μέσα από το κουίζ που ακολουθεί και μάθε πώς θα αξιοποιήσεις καλύτερα την παραπάνω προσφορά.