Ο Γιώργος Λιανός μου «πήρε μέτρα» για ξύρισμα

Γιώργος Μυλωνάς
Ο Γιώργος Λιανός μου «πήρε μέτρα» για ξύρισμα
Όλα όσα ζήσαμε στο Philips Grooming Spot στο River West.

Πότε θα έπαιρνα με ξυράφι το χνούδι πάνω από το πάνω χείλος μου; Αυτός ήταν για χρόνια ο καημός μου. Λες κι από όταν το ξύριζα κάθε φορά που θα με έβλεπε ο περιπτεράς αντί για δρακουλίνια και Αλμανάκο, θα μου έδινε μια μπύρα και μια ντάνα πολιτικές εφημερίδες. Μπήκα στην εφηβεία, ξύρισα το χνούδι και τι κατάλαβα; Ο περιπτεράς πάλι Αλμανάκο και δρακουλίνια μου έδινε, ενώ πρόσθεσα και μια βαρετή συνήθεια στην εβδομαδιαία ρουτίνα μου. Δεν υπήρχε ένας χριστιανός να μου μάθει να παίρνω από την αρχή το χνούδι μου με μηχανή κι όχι με ξυραφάκι;

Αυτά σκεφτόμουν, όσο έξυνα τα γένια μου, το βράδυ της Παρασκευής (30/11) καθ' οδόν προς το River West. Θα πήγαινα στο Grooming Spot της Philips για να με ξυρίσει ο Γιώργος Λιανός και να δω τις καινούριες μηχανές της Philips, σούπερ εξελιγμένες λέει, για συνολική ανδρική περιποίηση, πρόσωπο μαλλιά και σώμα. Το σενάριο με το Γιώργο Λιανό δεν το πολυπίστεψα. Όπως και να έχει, ένα τριμάρισμα δεν μου φαινόταν άσχημη ιδέα, αφού Παρασκευή βράδυ με τόση τρίχα δεν ήταν για να κυκλοφορώ.

Σ' ένα «ξέφωτο» του πρώτου ορόφου είχε στηθεί ένα υπερσύγχρονο μπαρμπέρικο, το οποίο «έτρεχε» ο Δημήτρης, ένας επαγγελματίας barber. Πλάι του είχε όλα τα νέα μοντέλα των ξυριστικών μηχανών της Philips και συνδυάζοντας τα με την εμπειρία του, ήταν έτοιμος και πρόθυμος να προτείνει στον κάθε ένα που περνούσε εκείνο το βράδυ από το πολυκατάστημα του Κηφισού, το κατάλληλο για αυτόν ξύρισμα.

Το πρώτο πράγμα που μου είπε μόλις με αντίκρισε ήταν «ένα τριμμαρισματάκι θα το κάνουμε, έτσι;». Δίκαιο. Για αυτό είχα πάει άλλωστε. Απλώς του ζήτησα να το καθυστερήσουμε λίγο, μιας και είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου πως ίσως όντως ερχόταν κάποια στιγμή ο «Grooming Expert», Γιώργος Λιανός.

Πέντε λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στον χώρο ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ανέλαβε με συνοπτικές διαδικασίες το pr του μπαρμπέρικου. Έφερνε νέους πελάτες, πρότεινε ξυρίσματα και κουρέματα και έστελνε τους ενδιαφερόμενους στον Δημήτρη. Αφού, μου πήρε μέτρα -ρίξε μια ματιά ξανά στην κεντρική φωτογραφία- αναφώνησε «καραμπινάτο τριμάρισμα» και με έστειλε στον Δημήτρη για να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Λίγα λεπτά αργότερα, τα γένια μου είχαν αποκτήσει «κυκλοφορίσιμο» μέγεθος, άσε που έμαθα πως αν έχεις την κατάλληλη ξυριστική μηχανή το συγκεκριμένο τριμάρισμα θα μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Παρ΄ όλα αυτά, έδωσα εκ νέου ραντεβού τόσο με τον Δημήτρη όσο και με το Γιώργο για την επόμενη εβδομάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στο TheMall Athens και την μεθεπόμενη εβδομάδα στις 14, 15 & 16 Δεκεμβρίου στο Athens MetroMall, όπου θα στηθούν τα επόμενα PhilipsGrooming Spots.

Για να ζήσεις την εμπειρία από κοντά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις μαζί την αγαπημένη σου παρέα – γιατί και οι δικοί σου έχουν «λόγο»... στο ξύρισμά σου- να αφεθείς στα χέρια του Δημήτρη, να ετοιμαστείς για το πιο viral ξύρισμα της ζωής σου από τον «ετοιμοπόλεμο» Γιώργο Λιανό και να γίνεις 1 από τους 20 τυχερούς που θα κερδίζουν από 1 μηχανή Philips κάθε μέρα καθώς και άλλα πλούσια δώρα!

Σε περιμένουν!