Release Athens Festival 2019: Οι Disturbed για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Gazzetta team
Release Athens Festival 2019: Οι Disturbed για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Οι Αμερικανοί Disturbed έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο του Release Athens, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Ήρθε λοιπόν η σειρά του Release να ανακοινώσει το πρώτο μεγάλο όνομα που θα φιλοξενήσει φέτος στη σκηνή του και σίγουρα ενδιαφέρει τους φίλους του σκληρού ήχου.

Έχοντας το νέο τους 7ο studio άλμπουμ στις αποσκευές τους με τίτλο «Evolution», οι Disturbed κάνουν μια στάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Tae Kwon Do στο Φάληρο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιούν για την προώθησή του.

Από τις καλύτερες του σύγχρονου metal ήχου, η μπάντα από το Σικάγο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στη χώρα μας μετά τη μοναδική διασκευή στο «The Sound of Silence» κάνοντας το όνομα των Disturbed ακόμα πιο διάσημο παγκοσμίως.

Από την ίδρυσή τους το 1996 και έως σήμερα, με περισσότερες από 17 εκατομμύρια πωλήσεις, οι Disturbed έχουν πετύχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ με πέντε σερί κυκλοφορίες δίσκων τους να κάνουν ντεμπούτο στην κορυφή του τσαρτ των Η.Π.Α., κάτι που μόνο οι Metallica έχουν καταφέρει. To φετινό τους album, «Evolution», θεωρείται ένα από τα καλύτερα της καριέρας τους, ενώ το πρώτο single, «Are you Ready», είναι το όγδοο Νο1 τους στο Mainstream Rock Chart.

Με παράλληλες και συνεχείς sold-out περιοδείες και μια σειρά από κλασικά χιτ, είδαν τη φήμη τους να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη το 2015 με τη διασκευή τους στο «The Sound of Silence» αποτελώντας, μέχρι και σήμερα, ένα από τα πλέον επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα κομμάτια στα ραδιόφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Disturbed είναι οι David Draiman (φωνή), Dan Donegan (κιθάρα), Mike Wengren (ντραμς) και John Moyer (μπάσο), ενώ όσοι θέλετε να πάρετε μια ιδέα για τη μουσική που παίζουν δεν έχετε παρά να ακούσετε κομμάτια τους όπως τα «Down with the Sickness», «Are You Ready», «Stricken», «Ten Thousand Fists», «Vengeful One», «Indestructible», «Inside The Fire», κ.ά. κ

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί, προς 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία, ενώ η καταληκτική τιμή, στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 45 ευρώ. Τα μέλη του fan club των Disturbed θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με προτεραιότητα, από τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (20/11) μέχρι τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (22/11).

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά: 11876

Online: www.viva.gr και www.releaseathens.gr

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)