Στον ΠΟΑ ο Κολιτσιδάκης

Μανώλης Σαρρής
Στον ΠΟΑ ο Κολιτσιδάκης

bet365

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι από το πρωί της Παρασκευής ο νέος τεχνικός του ΠΟΑ καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι ο νέος προπονητής του ΠΟΑ καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του ακόμα και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Κόρινθο στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Ο 43χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου στην συνάντηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής και πιάνει αμέσως δουλειά λόγω της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Το who is who του Θανάση Κολιτσιδάκη
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2005 φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα στον πάγκο του Τυμπακίου όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου καταφέρνοντας να εξασφαλίσει την παραμονή σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Το 2007 ανέλαβε τις τύχες του Πατούχα οδηγώντας την ομάδα της Βιάννου από την δεύτερη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων στο περιφερειακό πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία του συλλόγου.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ήρθε ένα άκομψο διαζύγιο, από την πλευρά της ομάδας της Βιάννου ωστόσο ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έμεινε για λίγο καιρό χωρίς δουλειά. Το Νοέμβριο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής όπου και σε τέσσερις αγώνες ήταν αήττητος μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
 

Τελευταία Νέα