5 λόγοι για να δεις το Justice League (pics & vid)

Έρρικα Ρούσσου
5 λόγοι για να δεις το Justice League (pics & vid)
Από τη Gal Gadot μέχρι τη λεγεώνα των υπερηρώων, ο συντονισμός σου στην τηλεόραση είναι σούπερ-απαραίτητος.

Από την Έρρικα Ρούσσου

Batman και Wonder Woman ανοίγουν τα κιτάπια με τους υπερήρωες και διαλέγουν τους πιο δυνατούς και τους πιο fancy από αυτούς για να καταπολεμήσουν την έλευση ενός τεράστιου κακού που απειλεί με τη δημιουργία μιας επίγειας κόλασης. Κάπου εδώ, μπορεί να σταματήσει και το κείμενο και η περιγραφή και το κυριότερο οι σκέψεις του γιατί να συντονιστείς στη Nova και να παρακολουθήσεις την πρεμιέρα Justice League με ποπ κορν και πατατάκια ανά χείρας τη νέα σεζόν στη Nova. Αφενός γιατί αν δεν είσαι φαν του Bruce Wayne τότε «τι κάνεις εδώ;» και αφετέρου γιατί στο τέλος, θα κερδίζουν πάντα οι ταινίες με υπερήρωες.

Παρόλα αυτά, μιας και έχει πάντα fun το να μιλάς για τύπους που έχουν υπέρτατα οχήματα, ξέρουν ότι το νερό στη μάχη μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω από απλό μπουγέλωμα, επιλέγουν πότε θα απαντήσουν ως άνθρωποι και πότε ως ρομπότ, κ.ο.κ..

1ον: Υπάρχει η Gal Gadot

Σε αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι ότι δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, αλλά δεν έχουμε. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Και το βίντεο.

2ον: Ο Ben Affleck, υπερήρωας

Ben Affleck ο ηθοποιός που τον έχουμε συνηθίσει να παίζει το καλό παιδί, τον κακομοίρη- καλό παιδί, τον βαρετό σύζυγο, το φλερτ της J-Lo (αυτήν την ταινία προσπαθούμε να την ξεχάσουμε και εμείς και εκείνος) αναλαμβάνει το ρόλο ενός υπερήρωα. Και όχι όποιου και όποιου. Του Batman. Του BATMAN. Του πιο κουλ, σκοτεινού και συνάμα ωραίου τύπου των κόμικ. Αν αυτός δεν είναι κόντρα ρόλος τότε ποιος;

Και για να το οπτικοποιήσουμε λίγο. Μετά από αυτό:

Το πλήρωμα του χρόνου φέρνει αυτό:

Το οποίο βέβαια, βγαίνει και σε αυτό το βλέμμα:

3ον: Γιατί σου την έχει «βαρέσει» λίγο η παντοκρατορία της Marvel

Πράγματι, η Marvel έχει τα φιλέτα των υπερηρώων. Αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο. Το Justice League είναι η ευκαιρία σου για να απονείμεις τη δική σου δικαιοσύνη στον κόσμο του θεάματος και να το παίξεις «αναρχία στο κατεστημένο».

4ον: Γιατί σου λείπει λίγο ο Jason Mamoa από το GoT

Σε όλους λείπει ο Khal Drogo. Κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει γι αυτό.

Άσε που, αν εξαιρέσεις το μαλλί, δεν αλλάζουν και πολλά.

5ον: Για το τρίπτυχο σπίτι-καναπές-υπερήρωες

Κάντο λίγο εικόνα πριν γίνει πράξη: 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή. Είσαι σπίτι και προσπαθείς με δυσκολία να αποδεχθείς ότι «τον φάγαμε και αυτόν το μήνα» και ότι «αύριο είναι Δευτέρα». Κάθεσαι στον καναπέ, αρπάζεις μερικά ποπ κορν και προσπαθείς να μπουκώσεις τη θλίψη σου για να μη μιλήσει και βγει προς τα έξω. Εκείνη την ώρα, πατάς το κουμπί και ανάβεις τη Nova. Και σου συμβαίνει αυτό:

Στα επόμενα λεπτά, ένα τσούρμο υπερήρωες θρονιάζονται δίπλα σου. Και σε σώζουν από την «κυριακίλα». Τόσο απλά. Γι αυτό μη χάσεις την Α' τηλεοπτική προβολή του Justice League στη Nova στις 30 Σεπτεμβρίου.