Βρεθήκαμε στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής μαζί με 70.000 νέους! (vid & pics)

Gazzetta team
Βρεθήκαμε στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής μαζί με 70.000 νέους! (vid & pics)
Ήμουν κι εγώ στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Μιλάμε για 70.000 άτομα.

Γιατί, όταν βρίσκονται μαζί τόσοι νέοι με τεράστια αποθέματα θετικής ενέργειας, τότε δεν μπορεί, θα περάσεις καλά.

Βάλε στη συνταγή και το κατάλληλο μέρος –υπάρχει καλύτερο σποτ από το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ;– και έχεις τα βασικά.

Αν θες να κάνεις τη διαφορά φέρε και κορυφαίους καλλιτέχνες, μοίρασε Amita Motion, βάλε ελεύθερη είσοδο και έχεις πετύχει το τέλειο event.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Είναι Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ξεκινάμε για το ΟΑΚΑ και για το μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας!

Μόνο #thetikienergia πάντα και παντού #amitamotion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

Η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, για 13η συνεχή χρονιά ετοιμαζόταν να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους, με ένα σούπερ ανανεωμένο concept στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής και να τους ξεσηκώσει με τη βοήθεια αγαπημένων καλλιτεχνών της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ όπως κάθε χρονιά, αλλά με το που φτάσαμε καταλάβαμε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Ρεκόρ προσέλευσης, λοιπόν, και η διάθεσή μας έχει ήδη ανέβει στα ύψη. Τριγύρω εκατοντάδες, χαμογελαστά πρόσωπα και παρέες που χόρευαν και χοροπηδούσαν ασταμάτητα.

Εδώ είμαστε, σκεφτήκαμε!

Εκπλήξεις, μουσική, χορό, μοναδικά live acts, ξεχωριστές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings! Πού θα βρίσκαμε καλύτερα;

Από το Paradise Playground που φιλοξενούσε πρωτότυπα παιχνίδια, όπως γιγαντιαίο μπιλιάρδο και λαβύρινθο μέχρι τα χιλιάδες μπαλόνια που έπεφταν από τον ουρανό, όλα έδειχναν ότι ήμασταν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Πάνω στη σκηνή

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion για ακόμα μία χρονιά φιλοξένησε αγπαημένους καλλιτέχνες από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να τους απολαύσουν.

Παρουσιαστής ήταν ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ, που καλωσόρισε το κοινό κι έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της πιο θετικής συναυλίας!

Οι The Players βρέθηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion, απ’ όπου είχαν συστηθεί στο κοινό για πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο, και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Kristian Kostov!

Ο Jimko έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό και ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσίασε ένα μοναδικό performance!

Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεσήκωσε τους πάντες, ενώ το κοινό υποδέχθηκε με το πιο θετικό του χειροκρότημα τους Bars And Melody, που βρέθηκαν στη χώρα μας αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Και ξαφνικά όλα παγώνουν. Ακούγεται το όνομα της Έλενας Παπαρίζου.

Ανοίγει, λοιπόν, «την πόρτα για τον ουρανό» και βγαίνει στη σκηνή με το ολόχρυσο φόρεμα.

Αφού τα σπάει στη σκηνή με τις αγαπημένες επιτυχίες της, ερμηνεύει και το «Στην άκρη του κόσμου» με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO και απογειώνει τη βραδιά.

Μετά το μαγικό σόου της Έλενας, σειρά πήραν οι Special Guests της βραδιάς 2J και XMAN που ανέβηκαν στη σκηνή για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη διασκέδαση.

Στη συνέχεια, ήρθαν οι ΜΕΛΙSSES. Ή για τους περισσότερους η καλύτερη στιγμή της βραδιάς.

Το αγαπημένο συγκρότημα, που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, ξεσήκωσε κι άλλο τους νέους με τα μεγαλύτερα hits, ενώ μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO εκτόξευσαν τη διάθεση στα ύψη τραγουδώντας... «Σαν έρθει η μέρα».

Και έφτασε η στιγμή για ακόμη περισσότερο χορό και κέφι.

Η Ελένη Φουρέιρα χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο με τα hits της και με τις εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις της. Στο πλευρό της ήταν και οι House Of Drama.

Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik για να ακολουθήσουν οι Playmen με ένα μουσικό υπερθέαμα!

Στο πιο θετικό stage, βρέθηκε φέτος ο super star DJ AFROJACK, παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών, κλείνοντας τη συναυλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σε όλη τη διάρκεια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion ο Σπύρος Μαργαρίτης μετέδιδε στο κοινό τον παλμό από τα backstage!

Το καλύτερο;

Η Amita Motion, που στηρίζει έμπρακτα τους νέους και την ελληνική μουσική σκηνή κάθε χρόνο, έδωσε και φέτος τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους!

Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου (φωτό επάνω), τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets.

Φεύγοντας, γεμάτοι με εικόνες και θετική ενέργεια, το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν σκεφτούμε το επόμενο ραντεβού με την Amita Motion, αλλά και όλους τους νέους που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Και του χρόνου θα είμαστε εκεί!

Περισσότερα στο: www.thetikienergeia.gr