Οι 10 θρύλοι που θα θέλαμε να δούμε στο FIFA 19

Gazzetta team
Οι 10 θρύλοι που θα θέλαμε να δούμε στο FIFA 19

bet365

Το FourFourTwo επιλέγει 10 icons που θα ήθελε να μπορεί να πάρει στην ομάδα του καθώς θα... καίγεται με το FIFA 19.

Αντριάνο
Οποιοσδήποτε έπαιζε Pro Evolution Soccer στις αρχές του αιώνα θα γνωρίζει το αίσθημα της... καταστροφής που έρχεται, κάθε φορά που έβλεπε το όνομα του Αντριάνο στην ομάδα του αντιπάλου. Με 99 shot power, 89 shot accuracy και 88 shot technique, μπορούσες να στοιχηματίσεις ότι ο Emperor θα εξαπολύσει ένα θανατηφόρο κεραυνό που θα διαλύσει τον τερματοφύλακα.

Εουσέμπιο
Ο Μαύρος Πάνθηρας είχε πολλές ομοιότητες με τον superhuman ήρωα στο κόμικ του Stan Lee - εκπληκτική ταχύτητα, ευελιξία και δύναμη έκαναν τον σταρ της Μπενφίκα και της Πορτογαλίας έναν από τους πιο τρομακτικούς επιθετικούς των 60's. Ο Εουσέμπιο πέτυχε 621 γκολ σε 639 συμμετοχές (απίθανο) για σύλλογο και εθνική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των 9 στο Μουντιάλ 1966. Δεν αξίζει μια Icon card στο FIFA 19;

Εντγκαρ Ντάβιντς
Πριν τις θητείες του στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με τις Κρίσταλ Πάλας και Μπαρνέτ, ο Ντάβιντς ήταν ένας από τους πιο σκληρούς και -δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό- πιο ταλαντούχους μέσους της Ευρώπης. Το σπουδαιότερο επίτευγμα του όμως (πέρα από τη θριαμβευτική διαφήμιση του για τη Nike το 2002 με το κλουβί), ήταν σίγουρα το γεγονός ότι ήταν στο εξώφυλλο του FIFA 2003 μαζί με τους Ρομπέρτο Κάρλος και Ράιαν Γκιγκς. Αμφότεροι έχουν αναγνωριστεί ως Legends/Icons του παιχνιδιού στο παρελθόν. Ας ελπίσουμε ότι ο Ντάβιντς θα συμπληρώσει την 3άδα στο FIFA 19.

Ζινεντίν Ζιντάν
Πρωταθλητής στη Serie A. Πρωταθλητής στη La Liga. Πρωταθλητής Ευρώπης. Πρωταθλητής κόσμου. Νικητής της Χρυσής Μπάλας. Elegant. Ταλέντο. Μοναδικός. Ο Ζιντάν είναι ο παίκτης που αξίζει το FIFA 19.

Ραούλ
Η εκπροσώπηση της Ισπανίας στο FIFA 18 έπεσε στους ώμους του Κάρλες Πουγιόλ. Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα δικαίως συμπεριλήφθηκε, αλλά ποιος καλύτερος για να τον συντροφεύσει από τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ; Με 741 συμμετοχές στους Μαδριλένου, 323 γκολ και έξι πρωταθλήματα, συν τρία Champions League, ο original galactico αξίζει να μπει δίπλα στον Πουγιόλ στο FIFA 19.

Γιόχαν Κρόιφ
Εχοντας φύγει δυστυχώς από τη ζωή, το 2016, ο Κρόιφ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί φέτος, μετά τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και στις οποίες φαίνεται να κρατάει μια κάρτα του παιχνιδιού. Οι τρεις φωτογραφίες, με την καθεμιά να δείχνει τον Κρόιφ σε διαφορετική περίοδο της καριέρας του, δείχνουν ότι ο πρώην σταρ των Αγιαξ και Μπαρτσελόνα θα... ευλογήσει τις κονσόλες μας για πρώτη φορά φέτος τον Σεπτέμβριο.

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ξεχάστε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ξεχάστε τον Μεσούτ Οζίλ. Και τον Αντρέα Πίρλο επίσης. Κανείς δεν έστειλε ποτέ την μπάλα στην περιοχή τόσο τέλεια όσο ο Μπέκαμ. Για κάποιο λόγο, όμως, ο πιο όμορφος άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το διαβολικό δεξί πόδι του δεν έχει συμπεριληφθεί ποτέ, μετά το τέλος της καριέρας του, στο FIFA. Ωρα να αλλάξει αυτό.

Καφού
Το FIFA 18 έκανε πολύ καλή δουλειά με το να "μοιράσει" τους 120 Icons και στις 11 θέσεις του γηπέδου. Αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κριτική όμως, μπορείτε να πείτε ότι λίγοι περισσότεροι πλάγιοι αμυντικοί δε θα ήταν άσχημα - και δεν υπάρχει κανείς καλύτερος για να αρχίσεις, από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και Hall-of-famer της Μίλαν, Καφού. Ο Βραζιλιάνος φημιζόταν για τις ασταμάτητες κούρσες του πάνω-κάτω στην πλευρά του και το πώς περνούσε την μπάλα στην περιοχή, καταφέρνοντας να γίνει πρότυπο για τον σύγχρονο πλάγιο μπακ.

Ρομπέρτο Μπάτζιο
Στην Ιταλία οι fantasistas είναι από τους πιο διακεκριμένους ρόλους του παιχνιδιού. Ο Μπάτζιο είναι ο καλύτερος που είδε ποτέ η χώρα του. Το απελευθερωμένο στυλ του ανοιχτόμυαλου σταρ μπορεί να είναι δύσκολο να... μεταφραστεί στην εικονική πραγματικότητα του FIFA, αλλά θα είναι πραγματικά απόλαυση να μπορείς να κρίνεις την εξέλιξη του ματς με έναν από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών.

Γκαμπριέλ Μπατιστούτα
Ως ο δεύτερος σκόρερ της εθνικής Αργεντινής (πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι) και με περισσότερα από 300 γκολ στην καριέρα του, μοιάζει απολύτως σωστό το να δοθεί στον Μπατιγκόλ μια Icon Card για το FIFA 19. Πριν από εκείνο τον δανεισμό στην Ιντερ στα μισά της σεζόν 2002/03, ο Αργεντίνος φορ είχε βάλει 198 γκολ σε 332 συμμετοχές στη Serie A σε 11,5 σεζόν με Φιορεντίνα και Ρόμα. Εχοντας χαρακτηριστεί από τον Ντιέγκο Μαραντόνα ως ο καλύτερος striker που έχουμε δει ποτέ, ο Μπατιστούτα θα έκανε το τέλειο δίδυμο με τον Ντιεγκίτο στο FIFA 19.

 

Τελευταία Νέα