V40 R-Design: σπορ σε όλα! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
V40 R-Design: σπορ σε όλα! (pics)
Το νέο Volvo V40 R-Design θα κλέψει τα βλέμματα των επισκεπτών στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι με ατού τα άφθονα σπορ χαρακτηριστικά του.

Εξωτερικά, ξεχωρίζει η διακριτική χρήση χρωμίου, το σπόιλερ στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων και οι πέντε ακτίνων ζάντες των 17" ή 18". Εσωτερικά, θα υπάρχουν νέας γενιάς καθίσματα R-Design, καθώς και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως το λογότυπο R-Design με το μπλε "R" κεντημένο στις πλάτες.

Πιο σπορτίβ είναι η εμφάνιση του τιμονιού και των πεντάλ ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να το παραγγείλουν με δερμάτινα καθίσματα. Και η έκδοση R-Design θα φέρει το Sport Chassis, το άκαμπτο αμάξωμα με το χαμηλό κέντρο βάρους που έχει γίνει σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα της σουηδικής φίρμας.

Οι αναρτήσεις διαθέτουν πιο σκληρές ρυθμίσεις, για περισσότερη ακρίβεια στο χειρισμό. Η έκδοση R-Design θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες του V40, με απόδοση από 115 έως 254 ίππους . Το νέο Volvo V40 R-Design θα διατίθεται σε όλες τις αγορές που ήδη πωλείται το V40.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!