Αρκουδάκι στα τέσσερα (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Αρκουδάκι στα τέσσερα (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Fiat έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο Panda 4X4, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ιταλική μάρκα ευελπιστεί ότι και το νέο μοντέλο θα σημειώσει ανάλογη επιτυχία με το απερχόμενο, που ήταν ένα από τα μικρότερα τετρακίνητα αυτοκίνητα της αγοράς. Το μίνι της Fiat υπογραμμίζει τον χωμάτινο χαρακτήρα του με πλαστικά προστατευτικά γύρω γύρω στο αμάξωμα, με μία ποδιά από αλουμίνιο εμπρός και πίσω, ενώ και η εξάτμιση παραμένει αθέατη πίσω για να προστατεύεται από χτυπήματα και άλλες αβαρίες.

Η μόνιμη τετρακίνηση του Fiat Panda 4X4 τρίτης γενιάς λειτουργεί με δύο ηλεκτρονικά διαφορικά, τα οποία κατανέμουν τη ροπή μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα ανάλογα με τις περιστάσεις. Στη διάθεση των πελατών θα βρίσκονται ένας δικύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 0,8 λίτρων TwinAir με 85 άλογα και ένας τούρμπο ντίζελ 1,3 λίτρων με 75 άλογα, οι οποίοι θα συνδυάζονται στάνταρ με σαζμάν έξι σχέσεων.

Ο εξοπλισμός του τετρακίνητου ιταλικού μίνι θα είναι αναβαθμισμένος, θα προστεθούν στη γκάμα του δύο νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί και στο εσωτερικό του θα προβλέπονται επιπλέον ντουλαπάκια και θήκες για την αποθήκευση μικροαντικειμένων, ενώ το λανσάρισμά του αναμένεται να γίνει το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!