Διαμάχη για την καριέρα του Κλέιζα

Γιάννης Ράμμας
Διαμάχη για την καριέρα του Κλέιζα

bet365

Υπό το φόβο να απουσιάσει απ' το Eurobasket 2013, στη Λιθουανία κατηγορούν τον Δρ.Ρίτσαρντ Στέντμαν για την κατάσταση του Λίνας Κλέιζα, η οποία δεν αποκλείεται να χρίζει νέας χειρουργικής επέμβασης.

Στις αρχές του 2012 ο 28χρονος φόργουορντ των Ράπτορς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση μηνίσκου και χόνδρου στο δεξί γόνατο κι επέστρεψε σχεδόν 12 μήνες αργότερα. Έχοντας τεθεί εκτός δράσης με πρόβλημα στο ίδιο γόνατο, ο Αντάντας Γκουόγκα, εκ των βασικών χορηγών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Λιθουανίας, θεωρεί υπεύθυνο τον τότε γιατρό του, Δρ.Ρίτσαρντ Στέντμαν.

«Άκουσα πως ήταν μία κακή χειρουργική επέμβαση, έγιναν λάθη έπειτα αυτή... Ήταν λάθος πως έλαβε χώρα στις Η.Π.Α., παρότι έγινε απ' τον διάσημο Δρ.Ρίτσαρντ Στέντμαν. Δε μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω, αλλά ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν ο Λίνας είχε αφεθεί στα χέρια Λιθουανών γιατρών. Ίσως επιστρέψει εδώ, για να χειριστεί ο ίδιος το θέμα. Δεν αποτελεί μυστικό, πως η κατάσταση δεν είναι καλή. Ίσως χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση» είπε στη λιθουανική ιστοσελίδα 15min.lt.

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο προπονητής της Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας, επισκέφθηκε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, στον οποίο στηρίζει πολλά εν όψει Eurobasket 2013 στη Σλοβενία. Εκτός αν περάσει πάλι την πόρτα του χειρουργείου...

 

NBA Τελευταία Νέα