Οι απουσίες επιφέρουν τιμωρία στους Σπερς!

Γιάννης Ράμμας
Οι απουσίες επιφέρουν τιμωρία στους Σπερς!

bet365

Λίγες ώρες πριν απ' το τζάμπολ με τους Χιτ στο Μαϊάμι ο Γκρεγκ Πόποβιτς έβαλε τους Ντάνκαν, Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Γκριν στο αεροπλάνο για το Σαν Αντόνιο, εκνευρίζοντας τη λίγκα, η οποία σκέφτεται να τιμωρήσει τους Σπερς!

Απ' τις 21/11 μέχρι και τις 29/11 το πρόγραμμα των Σπερς περιελάμβανε 6 συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Έχοντας επικρατήσει στις πρώτες 5 σε Βοστόνη, Ιντιανάπολις, Τορόντο, Ουάσινγκτον κι Ορλάντο, ο προπονητής της ομάδος επέλεξε να ξεκουράσει τους Ντάνκαν, Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Γκριν και να μη τους πάρει μαζί του στο Μαϊάμι. Ο ίδιος εξήγησε πως η ξεκούρασή τους ήταν απαραίτητη, οι εναπομείναντες παίκτες το πάλεψαν μέχρι τέλους (105-100), αλλά η λίγκα έχει διαφορετική άποψη.

«Ζητάμε "συγγνώμη" απ' το φίλαθλο κοινό του ΝΒΑ. Ήταν μία απαράδεκτη απόφαση από πλευράς Σαν Αντόνιο Σπερς και θα ακολουθήσουν ουσιαστικές κυρώσεις» είπε σχεδόν παράλληλα με το τζάμπολ ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα