Δεν αντιλαμβάνεται την πίεση ο Ντουράντ

Γιάννης Ράμμας
Δεν αντιλαμβάνεται την πίεση ο Ντουράντ

bet365

Για πρώτη φορά στη σύντομη Ιστορία τους οι Θάντερ έχουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους το τρόπαιο Larry O'Brien, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ δηλώνει πως η πίεση αποτελεί άγνωστη λέξη.

Ο Αll Star φόργουορντ έλαμψε (και) στην πρεμιέρα των Τελικών απέναντι στους Χιτ (105-94), σκοράροντας στην τέταρτη περίοδο 17 εκ των συνολικά 36 πόντων του κι οδηγώντας τους Θάντερ στο 1-0. Άπαντες στην Οκλαχόμα Σίτι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους πάνω του, αλλά ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της πίεσης.

«Πιστεύω σ' αυτά που κάνω κάθε ημέρα: προπόνηση, σκληρή δουλειά, εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, σ' αυτές των συμπαικτών μου και στο σύστημα. Ό,τι συμβεί στη συνέχεια, δε θα έχω κανένα πρόβλημα, γνωρίζοντας πως έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Δε μπορώ να ανησυχώ για το λένε και τι περιμένουν οι άλλοι από εμένα. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς βλέπω εμένα και πώς με βλέπουν οι συμπαίκτες μου θα προχωρήσουμε από εκεί» εξήγησε ο 25χρονος λίγες ώρες πριν απ' τη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς (14/6, 04:00).

 

NBA Τελευταία Νέα