Ανταλλάζουν το Νο2 με τον Γκέι

Gazzetta team
Ανταλλάζουν το Νο2 με τον Γκέι

bet365

Οι Σάρλοτ Μπόμπκατς θέλουν να αποκτήσουν τον Ρούντι Γκέι των Μέμφις Γκρίζλις και γι' αυτό είναι διατεθειμένοι, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τις ΗΠΑ να δώσουν την επιλογή τους στο ντραφτ.

Οι Σάρλοτ Μπόμπκατς κληρώθηκαν να επιλέξουν δεύτεροι στο φετινό ντραφτ ενώ οι Μέμφις Γκρίζλις θα χρειαστεί να περιμένουν 24 ομάδες να επιλέξουν μέχρι να έρθει η δική τους σειρά. Οι Μπόμπκατς λοιπόν τους προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξουν δεύτεροι και να έχουν τύχη να πάρουν έναν εκ των Τόμπας Ρόμπινσον (Κάνσας) ή Άντρε Ντρούμοντ (UConn). Θα πρέπει, όμως, και αυτοί να δώσουν και αυτό που ζητάνε οι Μπόμπκατς είναι ο Ρούντι Γκέι.

Ο 26χρονος φόργουορντ ήταν και φέτος εντυπωσιακός (19.0π, 6,4ριμπ, 2,3ασ, 1,5κλεψ, 0,8κοψ) οδηγώντας την ομάδα του στα Playoff, εκεί όπου αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι άνθρωποι των Μέμφις δεν έχουν απαντήσει ακόμη και όπως ενημέρωσαν θα το κάνουν τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα