Συγγνώμη από Μπαρμπέρα
Μπλεξίματα με την αστυνομία είχε ο Έκτορ Μπαρμπέρα, έπειτα από το τελευταίο χριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένειά του, καθώς θέλησε να διασκεδάσει έξω με τους φίλους του. Συγκεκριμένα, στη διαδρομή τους σταμάτησαν για αλκοτέστ, με τον οδηγό να είναι... θετικός στην εξέταση.
Έτσι, η αστυνομία πρότεινε στον Ισπανό να οδηγήσει, αφού ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Γι' αυτό, ο αναβάτης της Mapfre Aspar Ducati ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα του, τους χορηγούς του και τους φίλους του Moto GP. «Το βράδυ της Παρασκευής γιόρτασα με την οικογένεια μου, στο τελευταίο μας χριστουγεννιάτικο δείπνο, επίσης καλεσμένοι ήταν και μερικοί φίλοι, με τους οποίους αργότερα φύγαμε για τη Βαλένθια.
Βρισκόμουν στο αυτοκίνητο, όχι όμως ως οδηγός, όταν μας σταματήσανε για αλκοτέστ και πιάσανε τον οδηγό να έχει πιει πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Συνεπώς, επειδή είχα πιει μόνο ένα ποτήρι κρασί, η αστυνομία πρότεινε να πάρω εγώ το αυτοκίνητο.
Θα ήταν ανεύθυνο να οδηγήσω, αλλά έχοντας πιει λίγο δεν είχα πρόβλημα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου, τους χορηγούς και τους φίλους του Moto GP για ότι συνέβη. Ως αναβάτης έδωσα το παράδειγμα και εγγυώμαι ότι κάτι παρόμοιο δεν θα συμβεί ξανά», δήλωσε ο Μπαρμπέρα.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!