Συνεχίζει με Bridgestone ο Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζει με Bridgestone ο Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα είναι και φέτος σύμβουλος εξέλιξης των ελαστικών της Bridgestone στην Ευρώπη, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με την εταιρεία.

Έναν... δεύτερο ρόλο θα έχει και φέτος ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «Γιατρός» εκτός από την προσπάθεια να επιστρέψει στις επιτυχίες με τη Yamaha θα είναι και πάλι σύμβουλος εξέλιξης των ελαστικών, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με την Bridgestone στην Ευρώπη.

«Έχω δουλέψει με την Bridhestone στο Moto GP για πολλά χρόνια και έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό τους και την ποιότητα των προϊόντων τους. Η συνέχεια της συμφωνίας μου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεισφέρω στα νέα ελαστικά της Bridgestone», δήλωσε ο Ιταλός. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρείας ελαστικών, Φράνκο Ανουνζιάτο, πιστεύει πως ο Ρόσι είναι μεγάλος πρεσβευτής αυτής.

«Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι ένας μεγάλος πρεσβευτής για την εταιρεία μας. Με την επέκταση της συμφωνίας μας έχουμε εξασφαλίσει τη συμβουλή και τις συστάσεις από τον μεγαλύτερο αναβάτη όλων των εποχών εξασφαλίζοντας ότι θα φέρουμε τα νέα ελαστικά στην αγορά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!