Ο Jay-Z έχει έναν στόχο: Να γίνει όχι ο μεγαλύτερος, αλλά ο καλύτερος μάνατζερ στον κόσμο!

Ο Jay-Z έχει έναν στόχο: Να γίνει όχι ο μεγαλύτερος, αλλά ο καλύτερος μάνατζερ στον κόσμο!

bet365

Ο λόγος που ο Jay-Z έχει το δικό του γραφείο εκπροσώπησης αθλητών δεν είναι για να βγάλει μόνο χρήματα. Ο γνωστός ράπερ θέλει να πραγματοποιεί τα όνειρα ανθρώπων που θέλουν να διαφέρουν στην κοινωνία.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Γνώριζες ότι ο Jay-Z δεν είναι ένας απλός ράπερ;

Εδώ και μερικά χρόνια, στοχεύει να έχει στην κατοχή του ότι «όχι τη μεγαλύτερη αλλά την καλύτερη ομάδα αθλητών», όπως δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρίας management του.

«Δεν προσπαθούμε να γίνουμε το μεγαλύτερο πρακτορείο στον κόσμο», ξεκαθαρίζει ο Μάικλ Γιόρμαρκ και τονίζει πως στόχος είναι «απλά θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι»!

Ο Γιόρμαρκ είναι ο πρόεδρος της εταιρίας και μίλησε στο «Goal» για τους στόχους που έχουν θέσει μαζί με τον Jay-Z, με τον ίδιο να λέει:

«Είναι μια μεγάλη χρονιά. Μια γεμάτη περίοδος, σίγουρα, αλλά πολύ συναρπαστική».

Αυτό που θέλουν είναι να κάνουν την Roc Nation Sports το νούμερο προορισμό για τον κάθε αθλητή στον πλανήτη.

Η Roc Nation Sports, εδρεύει στο Λονδίνο και εργάζονται γι' αυτήν 25 υπάλληλοι. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 και αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα. Στην Αμερική μόνο ξεχωρίζουν πελάτες όπως οι σταρ του NFL Dez Bryant και Todd Gurley, όπως κι ο πυγμάχος Maurice Hooker.

Φυσικά, στη λίστα του Jay-Z είναι κι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος το καλοκαίρι μετακόμισε από τους Σέλτικς στους Νετς.

Το 2015, όμως, έγινε η στροφή στο ποδόσφαιρο. Ο Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο πρώτος πελάτης του από το χώρο του «βασιλιά των σπορ» και από τότε ο γνωστός ράπερ συνεργάζεται με την... αφρόκρεμα του βελγικού ποδοσφαίρου. Ντε Μπρόινε, Λουκακού και Βίτσελ είναι μερικοί από αυτούς που εκπροσωπεί το γραφείο του, ενώ κι ο Ερίκ Μπαϊγί έχει αφήσει τα δικαιώματά του πάνω του.

Τελευταία «μεταγραφή» του γραφείου είναι ο Ρις Τζέιμς της Τσέλσι. Μάλιστα κι η αδερφή του παίκτη που Λάουρεν που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Σ' αυτό, πάντως, δεν μπαίνει ο οποιοδήποτε. «Είμαστε πολύ επιλεκτικοί», λέει ο Γιόρμαρκ, ο οποίος στέκεται στην ταυτότητα του γραφείου: «Δεν μπορούμε να έχουμε ρόστερ 150 ποδοσφαιριστών, αυτό δεν θα δούλευε για εμάς. Διαθέτουμε ένα ελκυστικό όνομα, αλλά καμιά φορά το λιγότερο είναι το περισσότερο.

Θέλουμε ποδοσφαιριστές που θα είναι μέρος σε κάτι λίγο διαφορετικό. Θέλουμε να νοιάζονται για την εμπορικότητά τους, για την οικογένεια, να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Ποδοσφαιριστές που δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να πετύχουν το να γίνουν σπουδαίοι».

Ο Γιόρμαρκ, στη συνέχεια, λέει πως βοηθάει ο Jay-Z την εταιρία μιας και όλοι ξέρουν την εταιρία και οι πελάτες το πρώτο πράγμα που ρωτούν όταν υπογράφουν είναι: «Θα συναντήσουμε τον Jay-Z»;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα