Η πρώην πορνοστάρ που έγινε γιατρός στη Σύρο μιλά για την απόφασή της (vid)

Gazzetta team
Η πρώην πορνοστάρ που έγινε γιατρός στη Σύρο μιλά για την απόφασή της (vid)
Η Αφροδίτη Αδάμη, η «ροζ γιατρός», όπως τη φώναζαν, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τη βιομηχανία του πορνό και να αλλάξει τη ζωή της!

Το πραγματικό της όνομα είναι Άννα Μαρία και ίσως θυμάστε πως είχε γίνει γνωστή... σε μία μέρα, όπου έδινε συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως σπουδάζει μεν ιατρική, αλλά, παράλληλα, πρωταγωνιστεί και σε ταινίες πορνό, ελληνικής παραγωγής.

Ωστόσο, η «ροζ γιατρός», όπως «βαφτίστηκε», άφησε τη βιομηχανία ενηλίκων και ζει πια μια ήσυχη, οικογενειακή ζωή στη Σύρο, αφού παντρεύτηκε και είναι μητέρα ενός κοριτσιού.

Η νεαρή παιδίατρος και κόρη γιατρού, έδωσε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για τις αποφάσεις της ζωής της:

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση υποσυνείδητα, για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα», είπε για την απόφαση να μπει στην ερωτική βιομηχανία πριν τρία χρόνια και συνέχισε: «Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω.

Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε», συμπλήρωσε για τον πρώην της, ο οποίος και την έπεισε να μπει μαζί του στην ερωτική βιομηχανία. «Έφτασα στο άκρο, ήθελα να φανώ με κάποιο τρόπο», πρόσθεσε.

«Την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο της Σύρου για το αγροτικό μου υπήρχε μια αμηχανία, αλλά μόνο την πρώτη μέρα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι έχω γνώσεις στο αντικείμενό μου και με εμπιστεύτηκαν», τόνισε ανέφερε η Άννα Μαρία.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη. «Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία, επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα.

«Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του πορνό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη.

Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα».