Κλέλια Ρένεση: «Το παιδί μου δεν είναι του Manu Chao» (pics & vid)

Gazzetta team
Κλέλια Ρένεση: «Το παιδί μου δεν είναι του Manu Chao» (pics & vid)
Τι πραγματικά παίζει με την Κλέλια Ρένεση και τον Manu Chao; Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε απαντήσεις.

Σε ένα ασυνήθιστο, όπως αναγνωρίζει και η ίδια, ξέσπασμα, προέβη η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


H δημοφιλής ηθοποιός με μία μακροσκελή ανάρτησή της, ξεκαθαρίζει οτι δεν είναι ζευγάρι με τον Manu Chao και πως το παιδί της, δεν είναι δικό του.

Αναλυτικά έγραψε...

«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη.

Δεν μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν, αμείβονται γι αυτό κ κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ θα πέσουμε σε κανα γκρεμό (της ανοησίας).

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμία δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν... χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ το Παρίσι... (ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ άλλα τέτοια. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί «πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει.

Συστάσεις:

-Τα διαμάντια δεν μ αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα.
- Έχω μόνο Ένα παιδί κ αυτό φρέσκο
- Ζω στην Αθήνα που κ που αλλά γενικώς γυρνοβολάω
- Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Στο βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.
- Έχω γράψει μουσικές κ στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα» , δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.
- Το Πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει κ με την πρώτη ευκαίρια θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες.
Κ παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι :
-Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.
Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.»