Βάρντι: Όταν έγινε... τιμωρός σκοράροντας σε 11ο σερί παιχνίδι! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βάρντι: Όταν έγινε... τιμωρός σκοράροντας σε 11ο σερί παιχνίδι! (vid)

bet365

Πριν από τέσσερα χρόνια, έκανε... υψηλές πτήσεις με τη Λέστερ του Ρανιέρι, ξεπέρασε το απόλυτο ρεκόρ των γκολ σε διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος και έγραψε ιστορία. Φέτος, αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σκόρερ. Ο Τζέιμι Βάρντι δεν βάζει stop στα πάρτι!

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Άγγλος στράικερ, με γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εντός έδρας παιχνίδι των «αλεπούδων», τέτοια ημέρα, 28η Νοεμβρίου του 2015, γινόταν κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ τερμάτων σε διαδοχικά ματς της Premier League φτάνοντας στα 11 παιχνίδια και αφήνοντας πίσω στην ιστορία τα γκολ του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ σε 10 αναμετρήσεις από το 2003.

Σ' εκείνο το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, είχε τρέξει στην προωθημένη μπαλιά του Φουχς για να νικήσει τον Ντε Χέα και να βάλει μπροστά στο σκορ τη Λέστερ, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τον βαθμό από το ματς με το τελικό 1-1.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, τέτοια μέρα, ο Τζέιμι Βάρντι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος με 12 τέρματα, στο +2 από τον Άμπραχαμ και το +3 από τον Αγουέρο.

Μεσολαβεί μια 4ετία από το ρεκόρ, αλλά... τα πάρτι του Βάρντι δεν έχουν τελειωμό!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα