Ήταν Κυριακή 13/11 του 1988. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη.
Οι ερυθρόλευκοι» παίρνουν τη νίκη με 3-1 σ' ε΄να ματς όπου έβαλε την υπογραφή του ο Λάγιος Ντέταρι. Ο παίκτης για τον οποίο λίγους μήνες πιο πριν είχε... βουλιάξει το λιμάνι του Πειραιά.
Ο Ούγγρος, στο 78' σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας 45.000 κόσμο να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ στον Πειραιά. Μάλιστα, στο 8' είχε και δοκάρι.
Ο Μητρόπουλος είχε σημειώσει τ' άλλα δύο γκολ για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μουστακίδης στο 83' είχε βρει δίχτυα για τον Άρη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Γκμοχ): Ταληκριάδης, Αποστολάκης, Καραταΐδης, Αλεξίου, Τσαλουχίδης, Κωφίδης (89' Σαββίδης), Τσιαντάκης, Χατζίδης, Μουστακίδης (72' Σοφιανόπουλος), Ντέταρι, Μητρόπουλος
Άρης (Παναγούλιας): Καρκαμάνης, Μουστακίδης, Χατζηνικολάου, Ιωσηφίδης, Λημνιάτης, Μπουγιουκλής, Γιουκούδης, Ολιβέιρα (46' Νταρακλίτσας), Δημητριάδης, Μπιμπισίδης, Σαμόλης
*Η κεντρική φωτογραφία είναι από την αντίστοιχη αναμέτρηση το 1989.