Ντελ Πιέρο: Η νύχτα που τον χειροκρότησε το «Μπερναμπέου» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντελ Πιέρο: Η νύχτα που τον χειροκρότησε το «Μπερναμπέου» (vid)

bet365

Έχοντας σκοράρει δυο φορές, έχοντας οδηγήσει τη Γιουβέντους σε μεγάλη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχοντας «σπάσει» αρνητική παράδοση 46 ετών, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, σαν σήμερα (5/11) πριν από 11 χρόνια, γνώριζε την απόλυτη αποθέωση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Προσφορά* στα Champions League Specials | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο... Μεγαλέξανδρος των «μπιανκονέρι», διαμόρφωσε το 2-0 της ομάδας του Τορίνο στο μαδριλένικο έδαφος και έγινε ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που ως αντίπαλοι έχουν λάβει το χειροκρότημα από τον πάντοτε απαιτητικό κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης στο «σπίτι» τους.

Με χαμηλό αριστερό σουτ στην κίνηση στο 17ο λεπτό και με τρομερή εκτέλεση φάουλ με το δεξί πόδι στο 67' αφήνοντας «άγαλμα» τον Ίκερ Κασίγιας, ο Ντελ Πιέροπ πανηγύρισε έξαλλα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το 2-0 που έστειλε τη Γιουβέντους στους «16» του Champions League.

«Στην αρχή όταν άκουσα τις επευφημίες και το χειροκρότημα σκέφτηκα αν ήταν για εμένα γιατί δεν ήμουν σίγουρος... Όταν σε χειροκροτεί ο κόσμος στο “Μπερναμπέου” και είσαι αντίπαλος, τότε είναι κάτι μοναδικό, είναι σαν... ένα τρόπαιο από μόνη της αυτή η στιγμή» είχε αναφέρει για το standing ovation που έλαβε βγαίνοντας με αλλαγή στο φινάλε, ο κορυφαίος σε επίπεδο συμμετοχών αλλά και τερμάτων στην ιστορία των «μπιανκονέρι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα