Σαν σήμερα: Ο 19χρονος Νεϊμάρ πετυχαίνει το γκολ που κέρδισε το Puskas Award (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαν σήμερα: Ο 19χρονος Νεϊμάρ πετυχαίνει το γκολ που κέρδισε το Puskas Award (vid)

bet365

Με προσπάθεια που ξεκίνησε πλάγια αριστερά στον αγωνιστικό χώρο, αλλάζοντας μόλις μια πάσα και κάνοντας τρομερή ντρίμπλα στον τελευταίο αμυντικό προτού σουτάρει, ο Νεϊμάρ σαν σήμερα, την 27η Ιουλίου του 2011, πέτυχε το γκολ που κατέκτησε το Puskas Award για εκείνη τη χρονιά.

Εν έτει 2019 είναι η ακριβότερη μεταγραφή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχοντας κοστίσει 222 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πλέον, αναζητά τρόπο διαφυγής από την πόλη του φωτός, τα έχει κάνει... πλακάκια με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και είναι απεγνωσμένος για επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Πίσω στο 2011, μια τέτοια μέρα του Ιούλη, παίζοντας ακόμα για τη Σάντος, απολάμβανε πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του, πατούσε γερά στα πόδια του κι ετοιμαζόταν για τη μεγάλη... απογείωση.

Σαν σήμερα, την 27η του μηνός, του 2011, πέτυχε το γκολ που αναδείχθηκε καλύτερο απ' όλα τα υπόλοιπα του 2011 και κέρδισε το βραβείο Puskas.

Ξεκινώντας από πλάγια αριστερά, κατάφερε να ελιχθεί ανάμεσα από δύο αντιπάλους και μοίρασε τη μπάλα μόλις μια φορά για ν' αποκτήσει περισσότερο χώρο.

Έγινε πάλι αποδέκτης, βρέθηκε στα όρια της περιοχής, έκανε μαγική ντρίμπλα στην κίνηση περνώντας τη μπάλα από τη μια πλευρά και το σώμα του από την άλλη και προτού τον γκρεμίσουν, είχε προλάβει να πλασάρει και να σκοράρει...

 

Τελευταία Νέα