Τζιοβάνι: Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια «έριχνε» το παλιό αεροδρόμιο (pics & vid)

Τζιοβάνι: Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια «έριχνε» το παλιό αεροδρόμιο (pics & vid)

Τζιοβάνι: Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια «έριχνε» το παλιό αεροδρόμιο (pics & vid)

bet365

Στις 16 Ιουλίου του 1999 πατάει το πόδι του στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέρια. Η μέρα που ξεκίνησε το ελληνικό ποδόσφαιρο να ζει στις μέρες μαγείας του και το gazzetta.gr θυμάται.

Προκριματικά Champions League με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ήταν 8 Ιουλίου του 1999 όταν γινόταν γνωστό ότι ο Ολυμπιακός με 3,3 δις δραχμές φέρνει τον Τζιοβάνι στο Λιμάνι!

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ η...βόμβα σκάει!

Ο Βραζιλιάνος, ύστερα από μια γεμάτη σεζόν με 23 ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ ρίχνει άγκυρα στον Πειραιά.

Η άφιξη του στην Ελλάδα, σχεδόν μία εβδομάδα από την επικύρωση της συμφωνίας, πραγματοποιείται στις 16/7.

Στο Ελληνικό επικρατεί πανζουρλισμός! Ουκ ολίγοι φίλοι της ομάδας είχαν κατακλείσει το χώρο, άλλοι ανεβαίνουν στα προστατευτικά κάγκελα ενώ το πολυτελές αυτοκίνητο που τον μεταφέρει, με δυσκολία μπορεί να κινηθεί, από το ανθρώπινο εκστασιασμένο τείχος που υπήρχε γύρω του.

Όσα κατάφερε να πετύχει μέχρι το 2005 που έμεινε στον Ολυμπιακό γνωστά. Ο Ζιό κέρδισε την καθολική αποδοχή. Ενας μάγος που ήρθε στη χώρα μας για να μας... καθηλώσει με την τεχνική του, τα γκολ του, την οξυδέρκειά του και κυρίως για το χαρακτήρα του.

Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα σ' ευχαριστούμε ξανά και ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα