Πορτογαλία: Όταν Σάντος και Ρονάλντο κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης (vid)

Πορτογαλία: Όταν Σάντος και Ρονάλντο κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης (vid)

Gazzetta team
Πορτογαλία: Όταν Σάντος και Ρονάλντο κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης (vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια η Εθνική Πορτογαλίας με τους Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο θα σήκωνε το Euro στα γήπεδα της Γαλλίας.

Σενεγάλη - Μπενίν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το καλοκαίρι του 2004, μέσα στο σπίτι τους τότε, οι Πορτογάλοι έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι καθώς η Εθνική μας με έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο θα έβγαζε όλη την Ελλάδα στους δρόμους κατακτώντας το Euro.

Οι Πορτογάλοι ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω. Με οργάνωση, υπομονή και επιμονή τα κατάφεραν 12 χρόνια αργότερα. Σαν σήμερα στις 10 Ιουλίου του 2016 με αρχιτέκτονα τον Φερνάντο Σάντος και με leader φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι Πορτογάλοι θα έφταναν στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στον τελικό του «Σταντ ντε Φρανς» με τον Ρονάλντο να τίθεται νοκ-άουτ με τραυματισμό από το πρώτο ημίχρονο, η Πορτογαλία με γκολ του Έντερ στην παράταση (109') υπέταξε με 1-0 τους οικοδεσπότες Γάλλους και σήκωσε το τρόπαιο του Euro.

Οι συνθέσεις του τελικού:

Γαλλία (Ντιντέ Ντεσάν): Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Ουμτιτί, Εβρά, Πογκμπά, Ματουϊντί, Παγέ (57’ Κομάν), Σισοκό, Γκριεζμάν, Ζιρού (78’ Ζινιάκ)

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Ζοσέ Φόντε, Γκερέιρο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο, Άντριεν Σίλβα (66’ Ζοάο Μοουτίνιο), Ρενάτο Σάντσες (78’ Έντερ), Νάνι, Ρονάλντο (24’ Κουαρέσμα)

 

Τελευταία Νέα