Ολυμπιακός-Αμβούργο: Τα νεύρα κι η συγγνώμη του Καρεμπέ (pics & vid)

Ολυμπιακός-Αμβούργο: Τα νεύρα κι η συγγνώμη του Καρεμπέ (pics & vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το Αμβούργο (10/7, 19.00) σε φιλικό προετοιμασίας και το gazzetta.gr θυμάται το αντίστοιχο ματς του 2002 όταν ένα μαρκάρισμα και μία αποβολή προκάλεσαν έντονα νεύρα στον Καρεμπέ.

Σενεγάλη - Μπενίν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ήταν 23η Ιουλίου του 2002. Αμβούργο και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι σε φιλικό προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή εικόνα στο ματς, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως έπαιζαν για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Η στιγμή που στιγμάτισε το ματς συνέβη στο 41'. Ο Καρεμπέ δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Άλμπερτζ κι ο ρέφερι του ματς έδειξε κόκκινη μόνο στο Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού κι όχι και στον παίκτη του Αμβούργου.

Ο Καρεμπέ, πάντως, ζήτησε συγγνώμη από τους αντιπάλους. Το ματς γενικότερα όμως είχε πολλά νεύρα

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Γερμανοί επικρατούν 1-0 με τον Χάινς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου στο 74'.

Ο Τάκης Λεμονής είχε παίξει με τους: Ελευθερόπουλο (46' Γεωργίου), Πατσατζόγλου (46' Μαυρογενίδης), Βενετίδης, Ανατολάκης (46' Αμανατίδης), Άντζας, Καρεμπέ, Ζέτερμπεργκ (46' Ζε Ελίας), Γιαννακόπουλος (62' Κόντης), Τζόρτζεβιτς (64' Νινιάδης), Αλεξανδρής (46' Τζιοβάνι), Άλβες (46' Χούτος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα