Euroleague: Το ζεύγος Ζήση στο ντοκιμαντέρ για την ζωή μετά το μπάσκετ (vid)

Gazzetta team
Euroleague: Το ζεύγος Ζήση στο ντοκιμαντέρ για την ζωή μετά το μπάσκετ (vid)
Και μετά το μπάσκετ τι; Η Euroleague συζητά με τέσσερις παίκτες, συν τον Νίκο Ζήση και την γυναίκα του, Φανή, και δίνει μια... γεύση από το «Table Talk: Athletes Retirement», που θα προβληθεί στις 7 Ιανουαρίου, μέσα από ένα teaser.

Πρώην παίκτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι και συζητούν για τη ζωή μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στα παρκέ, για χάρη του «Table Talk: Athletes Retirement».

Η Euroleague στο νέο της ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στις 7 Ιανουαρίου, έβαλε τους Μπόστιαν Νάχμπαρ, Αντεμόλα Οκουλάτζα, Φρέντερικ Βάις (σχολιαστής στο RMC France) και Μαρ Ροβίρα (πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα και νυν αθλητική ψυχολόγος) το ίδιο τραπέζι, ώστε να μοιραστούν απόψεις για την ζωή τους μετά την συνύπαρξη με την πορτοκαλί μπάλα.

Στη συζήτηση συμμετέχουν και οι Νίκολα Βούισιτς και Νίκος Ζήσης, με τον δεύτερο να είναι κοντά στην Δύση της καριέρας του και να δίνει τη δική του οπτική, όπως και η σύζυγός του, Φανή Σκούφη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.