Αντετοκούνμπο: «Έχουμε νοοτροπία νικητή» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε νοοτροπία νικητή» (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Έχουμε νοοτροπία νικητή» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την νοοτροπία που έχουν πια οι Μπακς και τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αφού στόχος είναι οι τελικοί του ΝΒΑ.

Οι Μπακς νίκησαν τους Μπουλς κι αποχαιρετούν το 2019 με ρεκόρ 30-5, με τον «Greek Freak» να λέει σχετικά: «Έχουμε φτιάξει νοοτροπία νικητή. Δεν μας αρέσει να χάνουμε. Κάναμε την δουλειά μας και αυτό είναι».

Για τον Έρικ Μπλέντσο, που επέστρεψε, σχολίασε: «Κινείται πολύ γρήγορα! Είναι σαν ένα sport αυτοκίνητο. Πάει τόσο γρήγορα και πρέπει να τον ακολουθούμε. Είναι πολύ ωραία που γύρισε. Μας έλειψε σε μερικά παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που έπαιξε».

Για το ρεκόρ των «ελαφιών» πρόσθεσε: «Σίγουρα με εξέπληξε. Κάναμε 30 νίκες πριν τον Ιανουάριο. Είναι κουλ, αλλά πάντα μπορούμε και καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί στόχος είναι να παίξουμε στο τέλος της σεζόν».

Για το ότι έπρεπε να μείνει εκτός για δυο παιχνίδια, συμπλήρωσε: «Είναι ένα από τα δύσκολα κομμάτια του να είσαι αθλητής. Όμως προσπαθώ να ακούω το σώμα μου. Τους έχω όλους από πάνω μου, ξέρω πως δεν θα μου πουν ψέμματα και πως κι αν είμαι καλά, θα βγω και θα παίξω. Μεγάλωσα πια, είμαι 25. (γέλια) Όσο μεγαλώνεις, τόσο ωριμάζεις».

 

NBA Τελευταία Νέα