Kι όμως το καλύτερο δίδυμο στο ΝΒΑ είναι το Γιάννης-Λόπεζ!

Kι όμως το καλύτερο δίδυμο στο ΝΒΑ είναι το Γιάννης-Λόπεζ!

Αντώνης Σαούλης
Kι όμως το καλύτερο δίδυμο στο ΝΒΑ είναι το Γιάννης-Λόπεζ!

bet365

Μετά από τα δέκα ματς των Μπακς οι Αντετοκούνμπο-Λόπεζ είναι το καλύτερο δίδυμο όσο βρίσκονται την ίδια ώρα στο παρκέ έχοντας +110 στο +/-!

O ΛεΜπρόν κατάφερε να πείσει τον Αντονι Ντέιβις να μετακομίσει στο Λος Αντζελες για να φτιάξει ένα ισχυρό δίδυμο. Δεν κατάφερε να πείσει και τον Λέοναρντ ο οποίος ναι μεν έφτιαξε βαλίτσες για το Λος Αντζελες αλλά για τους Κλίπερς. Εκεί έφτιαξε το δικό του «ντούο» μιας και ο Πολ Τζορτζ άφησε τους Θάντερ για τους Κλίπερς. Ντουέτο έκανε και ο Χάρντεν με τον Ουέστμπρουκ στο Χιούστον. Ιρβινγκ και Ντουράντ ταξίδεψαν για τη Νέα Υόρκη και το Μπρούκλιν.

Την ίδια ώρα ο MVP, έβλεπε να μην γίνονται σοβαρές αλλαγές στο ρόστερ των Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (περί ου ο λόγος) έμεινε στο Μιλγουόκι χωρίς να έχει για παρτενέρ κάποιον σούπερ σταρ. All Star ναι, μιας κι έγινε τέτοιος πέρσι ο Κρις Μίντλετον αλλά προφανώς δεν θα μπορεί να συγκριθεί με όσους αναφέραμε.

Μετά από δέκα ματς των Μπακς στο ΝΒΑ (7-3), ο Γιάννης βρήκε τον τρόπο για να δημιουργήσει το καλύτερο δίδυμο στην λίγκα!

Κι όμως Αντετοκούνμπο και Λόπεζ (ο Μπρουκ βεβαίως βεβαίως) είναι το καλύτερο ντουέτο μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ. Πως προκύπτει αυτό;

Στα 214 λεπτά που βρίσκονται μαζί στο παρκέ διαλύουν τους αντιπάλους τους με το αδιανόητο +110 στην κατηγορία +/-. Για να γίνει πιο κατανοητό σε όσους δεν καταλαβαίνουν την συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία όταν παίζουν μαζί οι δυο τους σε αυτά τα 10 ματς των Μπακς έχουν φτιάξει συνολική διαφορά 110 πόντων!

Και όχι μόνο είναι πρώτοι, αλλά είναι πρώτοι και με διαφορά. Ακολουθεί το δίδυμο Σιάκαμ-Γκασόλ το οποίο πριν την ήττα από τους Κλίπερς (98-88) είχαν +85 σε 204 λεπτά. Αυτό έπεσε στο +83 μετά την ήττα στο Λος Αντζελες.

Τρίτο καλύτερο δίδυμο είναι αυτό του ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Αντονι Ντέιβις. Οι δύο σούπερ σταρ των Λέικερς βρίσκονται στο +76!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα