Στη ρουμανική Μποτοσάνι ο Χαλκιαδάκης

Gazzetta team
Στη ρουμανική Μποτοσάνι ο Χαλκιαδάκης

bet365

Συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι, που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας υπέγραψε ο Μηνάς Χαλκιαδάκης και θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας.

Ο πρώην φορ των Χανίων κάνει το «άλμα» στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Μποτοσάνι, ομάδας της Liga 1 της Ρουμανίας, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και ο Άρης Σοϊλέδης, πριν μεταγραφεί στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Χαλκιαδάκης αφήνει την Ελλάδα έπεια από δυο σεζόν με τα χρώματα των Κρητικών, με 10 γκολ και 2 ασίστ σε 62 παιχνίδια και θα ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού με τη φανέλα της Μποτοσάνι, που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Φέτος η νέα ομάδα του Έλληνα επιθετικού βρίσκεται στην 6η θέση με δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενοςπου υπέγραψα συμβόλαιο 2 ετών με την fc Botosani... Προσπαθούσα καιρό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και είμαι δίπλα χαρούμενος που το κατάφερα και στο εξωτερικό σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα όπως η Liga 1.. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και τον εκπρόσωπο μου Τάσο Τσιρικο για την συνεργασία και την επίτευξη της συμφωνίας...Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

 

Τελευταία Νέα