Πρεμιέρα με Ρεάλ για Ζήση και με «Μπάρτσα» για Βασιλειάδη στην Ισπανία (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Πρεμιέρα με Ρεάλ για Ζήση και με «Μπάρτσα» για Βασιλειάδη στην Ισπανία (pics)

bet365

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος, με την Μπανταλόνα του Νίκου Ζήση και την Ομπραδόιρο του Κώστα Βασιλειάδη να έχουν... ζόρικη πρεμιέρα. Την 15η αγωνιστική το El Clásico.

Την 1η αγωνιστική της Liga Endesa η Μπανταλόνα του Νίκου Ζήση καλείται να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης και η Ομπραδόιρο του Κώστα Βασιλειάδη την Μπαρτσελόνα, ενώ η Γκραν Κανάρια των Κατσικάρη - Μπουρούση θα παίξει με την Σαραγόσα. Όλες οι αναμερεήσεις είναι ενός έδρας για τους Έλληνες της Ισπανίας.

Την 5η αγωνιστική η Ομπραδόιρο θα παίξει με την «Βασίλισσα» και η «ΓκρανΚα» θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα εκτός, για να υποδεχθεί την επομένη την Μπανταλόνα στην έδρα της και την 10η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τους Μαδριλένους.

Την 7η αγωνιστική Ζήσης και Βασιλειάδης θα τεθούν αντιμέτωποι, για βρει ο δεύτερος την 13η αγωνιστική τους Κατσικάρη - Μπουρούση στο δρόμο του.

Η ομάδα του Νίκου Ζήση θα παίξει την 14η αγωνιστική με την Μπαρτσελόνα, η οποία την επομένη θα υποδεχθεί την Ρεάλ για το πρώτο «El Clásico» της χρονιάς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Μούρθια του Ντούσαν Σάκοτα θα κάνει πρεμιέρα με την Ρεάλ Μπέτις, την 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, την 6η την Ομπραδόιρο, την 9η την Γκραν Κανάρια και την 10η την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα