Προγνωστικά στοιχήματος | Για τη διάκριση η Βιγιαρεάλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Για τη διάκριση η Βιγιαρεάλ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που ενδιαφέρει στην Ισπανία τη Βιγιαρεάλ. Ελλείψει ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στοχεύει να φτάσει ψηλά στη φετινή διοργάνωση. Αξιο αναφοράς για το «κίτρινο υποβρύχιο», όπως είναι το προσωνύμιό της, το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να παίξει σε τελικό. Φέτος βρίσκεται στη φάση των 16, όπου σε αγώνα νοκ-άουτ, σήμερα φιλοξενείται από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Τις ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, καθώς η Βιγιαρεάλ αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και η Βαγιαδολίδ στο πρωτάθλημα της Β Ισπανίας. Επιπροσθέτως, η τεχνική ηγεσία της γηπεδούχου προτίθεται να προφυλάξει κάποιους παίκτες, σε αντίθεση με τη φιλοξενούμενη που περιμένουμε να αγωνιστεί με βασική σύνθεση. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από τις αρχές Δεκεμβρίου, έχοντας απολογισμό σε αυτό το διάστημα 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (σε 90λεπτο). Η φόρμα, το κίνητρο και η διαφορά κατηγορίας, δίνουν στο διπλό του 2.21 στην Betshop τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης και αποτελεί το πρώτο μας σημείο για σήμερα.

Τέσσερις ακόμα συναντήσεις διεξάγονται σήμερα για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ισπανίας, όλες διαθέσιμες στο κουπόνι και από την εν λόγω διοργάνωση έχουμε κρατήσει και το διπλό της Βαλένθια επί της Κουλτουράλ Λεονέσα. Η τελευταία έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως οι «νυχτερίδες» θα είναι υποψιασμένες και δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Η Βαλένθια προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και εντός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα (2-0) ενώ είναι και η περσινή Κυπελλούχος. Περιμένοντας εύκολα ή έστω δύσκολα να περάσει στα προημιτελικά, το διπλό σε τιμές φαβορί μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από τα προγνωστικά στοιχήματος με τη συνάντηση Τρανμίρ – Σάντερλαντ για την Α Αγγλίας. Στα οκτώ ματς το αήττητο σερί της Σάντερλαντ (4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός της) η οποία καλύπτει το χαμένο έδαφος για την 6άδα. Στις θέσεις υποβιβασμού η Τρανμίρ, η οποία διαθέτει και μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Λογική επιλογή το διπλό, αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα