Προγνωστικά στοιχήματος | Καλές πιθανότητες για διπλό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Καλές πιθανότητες για διπλό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αλλαγή σκυτάλης εδώ και λίγο καιρό στην Μπαρτσελόνα, με τον Κίκε Σετιέν να διαδέχεται τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία. Ο Καταλανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πλήρωσε σε γενικές γραμμές το γεγονός πως δεν έπαιζε τόσο επιθετικά, όσο επιτάσσει το όνομα των «μπλαουγκράνα» αλλά και επειδή δεν πήραν πολλές ευκαιρίες οι νεαροί παίκτες του συλλόγου.

Δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που έχει οδηγήσει την ομάδα ο Σετιέν μετράει η Μπαρτσελόνα, που σήμερα έχει υποχρεώσεις στην έδρα της Βαλένθια και οι προϋποθέσεις μοιάζουν θετικές ώστε να κάνει το τρία στα τρία. Η Βαλένθια δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο, με 2 ήττες και 1 νίκη (για το Κύπελλο επί της Λογκρονές) στα 3 πιο πρόσφατα ματς ενώ για τη συνάντηση με τους Καταλανούς έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του κομβικού μέσου της, Ντάνι Παρέχο (19 συμ. / 6 γκολ).

Στα αρνητικά για τη Βαλένθια και η παράδοση, αφού τελευταία φορά νίκησε πριν 12 χρόνια ως γηπεδούχος την Μπαρτσελόνα. Εκτοτε μετράει 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η φόρμα και η παράδοση είναι με το μέρος των φιλοξενουμένων και το διπλό του 1.72 στη Novibet μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Δυσμενής παράδοση και για την Τζένοα, η οποία έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με τη Φιορεντίνα για την Α Ιταλίας. Από το 1977 έχει να πάρει διπλό, με 11 ήττες και 10 ισοπαλίες έκτοτε. Εκτός έδρας παράλληλα υστερεί σημαντικά, έχοντας συμπληρώσει 19 ματς χωρίς νίκη και οι «βιόλα» που βρίσκονται σε ανοδική πορεία αυτό τον καιρό, έχουν το σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία. Η φιλοξενούμενη είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και χαρακτηρίζεται από το επιθετικό ποδόσφαιρο. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση (51 γκολ σε 18 αγωνιστικές) αλλά και μία από τις καλύτερες άμυνες (20 τέρματα παθητικό). Πιστεύουμε πως είναι σε θέση σήμερα να πάρει ακόμα μία νίκη και το διπλό αποτελεί την επιλογή μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα