Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις νίκης για Μίλαν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις νίκης για Μίλαν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε ανοδική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μίλαν, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες και αήττητο τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Φαίνεται πως η έλευση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς λειτούργησε θετικά στην ομάδα του Μιλάνου, με τον Σουηδό φορ να αναμένεται και στη σημερινή αναμέτρηση στην έδρα της Μπρέσια να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Ζητούμενο πλέον για τους «ροσονέρι» είναι να πραγματοποιήσουν έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο ώστε να εξασφαλίσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής τους, Στέφανο Πιόλι. Η Μίλαν δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εποχή, αντιμετωπίζει μία ομάδα που δεν πείθει (2 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 5 τελευταία) ενώ έχει και πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Οι προϋποθέσεις μοιάζουν έτσι ευνοϊκές ώστε να συνεχίσει το σερί της σήμερα και το διπλό σε απόδοση 1.68 στη Betshop αποτελεί την επιλογή μας.

Θετικές μοιάζουν οι συγκυρίες και για τη Σάντερλαντ, η οποία έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Ντονκάστερ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α Αγγλίας ενώ ως γηπεδούχος παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική (7 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα). Ομάδα έδρας θεωρείται και η Ντονκάστερ (3-3-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της) και ως αυτού, ο άσος είναι το σημείο που μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Δυσκολεύει το έργο του Ολυμπιακού για 8άδα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα Ευρωλίγκα. Θα βρίσκεται στα πλέι οφ εκτός απροόπτου όμως ο Παναθηναϊκός, που σήμερα υποδέχεται τη Βιλερμπάν και με νίκη θα κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι «πράσινοι» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση και μία από τις πιο δυνατές έδρες, τη στιγμή που οι Γάλλοι υστερούν σημαντικά στα εκτός έδρας ματς, όπου σκοράρουν δύσκολα. Θεωρούμε έτσι ότι είναι στις δυνατότητες της ελληνικής ομάδας μία άνετη νίκη και επιλέγουμε έτσι τον άσο με χάντικαπ 13,5 πόντων.

 

Τελευταία Νέα