Προγνωστικά στοιχήματος | «Καθαρίζει» από το πρώτο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | «Καθαρίζει» από το πρώτο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται αυτή την εποχή η Πόρτο. Επτά σερί νίκες και αήττητο 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (12 νίκες και 1 ισοπαλία ο απολογισμός της) για τους «δράκους», που παραμένουν κοντά στην πρωτοπόρο Μπενφίκα. Μάλιστα, ευελπιστούν και σε χαμένους βαθμούς της τελευταίας (παίζει στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) ώστε να καλύψουν ακόμα περισσότερο έδαφος. Βασική προϋπόθεση βέβαια, είναι να νικήσουν οι ίδιοι την Μπράγκα, την οποία υποδέχονται σήμερα το βράδυ.

Σύμμαχος για την Πόρτο, πλην της φόρμας, είναι και η παράδοση, αφού ηττήθηκε τελευταία φορά στην έδρα της από την Μπράγκα το 2005 και μετράει έκτοτε 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αξιο αναφοράς το γεγονός πως η γηπεδούχος μετράει το απόλυτο νικών στην έδρα της στο πρωτάθλημα (7Χ7) ενώ σε όλα αυτά τα ματς βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Από τη στιγμή που και η Μπράγκα είναι ομάδα που δέχεται περισσότερα τέρματα στα εκτός έδρας ματς στο πρώτο 45λεπτο, ο άσος στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.10 στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Επανέναρξη στην Μπουντεσλίγκα, με το πρόγραμμα να ανοίγει η αναμέτρηση Σάλκε – Γκλάντμπαχ, η οποία είναι φυσικά διαθέσιμη σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Η Γκλάντμπαχ πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο γύρο. Ηταν ο καλύτερος από το 1995 και μετά, όταν άλλαξε η βαθμολόγηση του πρωταθλήματος (σε 3-1-0). Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πολύ καλά στοιχεία συνολικά σαν ομάδα και από τη στιγμή που στη Σάλκε εξακολουθούν να υπάρχουν απουσίες από την άμυνα (Σανέ, Σταμπουλί), το διπλό μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας και τον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν – Χέλμοντ Σπορ. Η Χέλμοντ διαθέτει μίας από τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες) ενώ δεν πείθει με την παρουσία της το τελευταίο διάστημα. Η ΦΚ Αϊντχόφεν έχει την ευκαιρία αξιοποιώντας την έδρα να φτάσει σε μία εύκολη θεωρητικά νίκη και λογικά δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Με το ανάλογο ρίσκο επιλέγουμε τον άσο.

 

Τελευταία Νέα