Προγνωστικά στοιχήματος | Εύκολη «αποστολή» για Ρόμα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εύκολη «αποστολή» για Ρόμα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Την πορεία της στη «μάχη» για την πρώτη 4άδα και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, συνεχίζει η Ρόμα. Στο τελευταίο χρονικά ματς για το πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία στο Μιλάνο από την Ιντερ (0-0) και πιστοποίησε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μεσοβδόμαδα πάντως, για το Γιουρόπα Λιγκ, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Βολφσμπέργκερ, αποτέλεσμα που προκάλεσε την «έκρηξη» του προπονητή της, Πάουλο Φονσέκα.

Περιμένοντας αντίδραση από τους παίκτες, αλλά και το γεγονός πως η Ρόμα είναι ομάδα που σκοράρει περισσότερο ως γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο (9 γκολ έναντι 6 στο δεύτερο 45λεπτο), περιμένουμε από τους Ρωμαίους να μπουν άκρως επιθετικά στη σημερινή αναμέτρηση με τη Σπαλ. Η φιλοξενούμενη, όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες, είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας με 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στην τελευταία 6άδα αγώνων της στη Serie A. Επιλέγουμε έτσι το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.30 στην betshop.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά τις νίκες επί Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι το ηθικό στην ομάδα βρίσκεται στα ύψη. Μάλιστα, στο μεσοβδόμαδο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, προφύλαξε βασικούς παίκτες. Σήμερα υποδέχεται την Εβερτον και τα δεδομένα μοιάζουν έτσι ευνοϊκά ώστε να συνεχίσει τη θετική της πορεία και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Σε αξιοπρεπή επίπεδα η τιμή του άσου, αποτελεί την επιλογή μας.

Κλείνουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συνάντηση Εσπανιόλ – Μπέτις. Η Εσπανιόλ είναι ουραγός της κατηγορίας και η μοναδική ομάδα της λίγκας που δεν έχει καταφέρει να σημειώσει εντός έδρας νίκη (1 ισοπαλία και 7 ήττες ο απολογισμός της). Υποδέχεται την Μπέτις, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας απέναντι στην Μπιλμπάο (3-2), ένα ματς που ουσιαστικά το τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο (διάστημα που σημείωσε και τα τρία γκολ). Σε μία επιλογή ρίσκου και απόδοσης, επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα