Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Ολλανδία και Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Ολλανδία και Ευρωλίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Ολλανδίας, αποτελεί μέχρι στιγμής η Βίλεμ. Η ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι διεθνείς επιθετικοί, Βαγγέλης Παυλίδης και Μάριος Βρουσάι, την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το «μπαμ», παίρνοντας το διπλό στην έδρα του Αγιαξ, διατήρησε για τέταρτο ματς το αήττητο σερί (3 νίκες και 1 ισοπαλία στο διάστημα αυτό) και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η Βίλεμ ωστόσο δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη ομάδα και το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες ομάδες μετά από ένα μεγάλο αποτέλεσμα, είναι η διαχείριση.

Σήμερα η Βίλεμ φιλοξενείται από τη Χέρενφεν, μία έδρα στην οποία απέσπασε για τελευταία φορά τη νίκη το 2000. Εκτοτε και σε 16 ματς με γηπεδούχο τη Χέρενφεν, μετράει 6 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η γηπεδούχος βρίσκεται με τη σειρά της σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ενδεικτικό πως στα 10 πιο πρόσφατα ματς έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα ο απολογισμός της). Λόγω παράδοσης, φόρμας αλλά και επειδή θεωρούμε πως η Βίλεμ έπιασε... ταβάνι στην απόδοσή της μετά τη νίκη επί του Αγιαξ, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.86 στη Novibet. Εναλλακτική επιλογή αποτελεί πάντα, για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν, τα φρουτάκια δωρεάν.

Μία από τις κατηγορίες που υπάρχει παραδοσιακά δράση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής, είναι η Β Ολλανδίας. «Μάχη» των δύο πρωτοπόρων έχουν σήμερα, μεταξύ Καμπούρ – Αγιαξ Β. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τη φετινή περίοδο είναι η επίθεση (διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία). Σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο, μοιάζει πολύ λογική επιλογή το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα. Η ελληνική ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση και μπορεί να υπερασπιστεί το διπλό με χάντικαπ 8.5 πόντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα