Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η σεζόν 2002-03, ήταν η τελευταία στην οποία η Παναχαϊκή συμμετείχε στη μεγάλη κατηγορία. Στα χρόνια που ακολούθησαν αγωνίστηκε σε Β και Γ εθνική (για 6 περιόδους), εδώ και δύο χρόνια γίνεται όμως μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπουν οι βάσεις για την επιστροφή της ομάδας σε επίπεδο Α Εθνικής. Πρωταγωνιστικές βλέψεις για φέτος, θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Όπως σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, έτσι και οι Πατρινοί στηρίζουν πολλά στον παράγοντα έδρα.

Ως γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σήμερα στο ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική, τα Χανιά, τα οποία δεν έχουν νικήσει ποτέ (1 ισοπαλία και 2 ήττες). Φέτος δείχνουν πιο σταθερό πρόσωπο και έχουν καλές πιθανότητες να τερματίσουν το σερί. Ο άσος σε απόδοση 2.00 στην Interwetten, αποτελεί την επιλογή μας. Το παραπάνω ματς είναι ένα από τα σχετικά λίγα που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι ΟΠΑΠ. Ετσι και με δεδομένο πως δεν μπορούν να βρεθούν πολλές επιλογές, υπάρχει η εναλλακτική στο Online Casino Ελλάδα.

Η ηρεμία στις τάξεις της Περούτζια επανήλθε μετά τη νίκη επί της Πεσκάρα (3-1 εντός έδρας), με τον Μάσιμο Οντο (προπονητής) να παίρνει παράλληλα πίστωση χρόνου. Σήμερα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενη την Κοζέντσα. Η τελευταία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, δυσκολευόμενη πάρα πολύ να κρατήσει το μηδέν παθητικό και είναι κάτι που έχει στοιχίσει. Πιστεύουμε πως η Περούτζια είναι σε θέση να επικρατήσει σήμερα και επιλέγουμε τον άσο σε τιμές διπλασιασμού.

Στην Πρέμιερ Λιγκ και το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ξανά ως υπηρεσιακό προπονητή τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Δεν παρουσίασαν βελτίωση στο ντεμπούτο του ενώ η ομάδα έχει σαν χαρακτηριστικό των αγώνων της το G/G. Σε κακή κατάσταση και η Γουέστ Χαμ, με τον προπονητή της (Μανουέλ Πελεγκρίνι) να βρίσκεται υπό πίεση. Με την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων σαν οδηγό, επιλέγουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

 

Τελευταία Νέα